Keystone logo

8 BA Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • International markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring

Arbejdsmarkedet er konsekvent skiftende og voksende. Som sådan bliver det stadig afgørende for folk at få en videregående uddannelse. En bachelorgrad er en stor mulighed for dem, der søger at sikre en fire-årig grad inden for en liberal arts felt.

Nogle mennesker kan undre, "Hvad er en BA i International Marketing?" Det er en uddannelse, der hjælper enkeltpersoner til at udvikle succesfulde brands. Eleverne lærer effektive strategier for markedsføring, samt hvordan man korrekt overvåge og evaluere forskellige markeder til at bestemme de bedste strategier til at bruge. Enkeltpersoner også lære kritiske aspekter af de internationale markeder. Efter at have afsluttet dette program deltagerne er i stand til ikke kun at udvikle og implementere marketingplaner, men er også i stand til at opretholde succesen af ​​disse mærker på ethvert marked, det være sig nationalt eller internationalt.

Med en BA i International Marketing studerende er parate til at arbejde hvor som helst.Dette program udstyrer personer med de færdigheder til ikke kun at vurdere, men åbne markederne i en region også. De stærke analytiske og forskning komponenter også tilføje til dimittendernes alsidighed, hvilket gør dem mangesidede arbejdstagere.

Der er et par forskellige ting, der bidrager til omkostningerne ved et program. Placeringen af ​​skolen, de normale omkostninger ved fremmøde og om du studerer på campus eller online, skal alle være indregnet i prisen. Disse faktorer forårsager omkostningerne program til at variere.

Med en BA i International Marketing kan du forvente at vælge fra en vifte af karriereforløb. Der er mange forskellige aspekter til brand management i sig selv, og den ekstra internationalt element kun bidrager til at øge mulighederne. Enkeltpersoner kan vælge at blive brand, produkt eller kommunikation ledere, eller eventuelt helt konsulenter.Kandidater har også valget af organisationen til at arbejde for, da de kan markedsføre til en række industrier, herunder mode, statslige, uddannelsesinstitutioner, teknologivirksomheder og meget mere.

De, der har flair for markedsføring og er interesseret i internationale anliggender, bør kraftigt overveje denne grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.