Keystone logo

1 BA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed International sportsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvirksomhed
  • International sportsledelse
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

BA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed International sportsledelse

Arbejdsmarkedet er ved at flytte, og mange af de holdninger, der engang krævede kun en studentereksamen kræver nu en bachelorgrad. Denne fire-årigt program giver enkeltpersoner specialiseret viden og udvikling af færdigheder til at hjælpe dem i deres opfyldelse af forskellige positioner. Der er interesseret i liberale kunst undersøgelser bør overveje en bachelorgrad.

Mange mennesker kan undre sig over hvad en BA i International Sports Management er. Det er et innovativt program, der ikke kun forbereder personer til at styre, men også at organisere, planlægge og evaluere sport på internationalt niveau. Programmet fokuserer på sport ledelsesprincipper, idrætspolitik og generelle effektiv forvaltningspraksis. Sports spil er integreret i programmet for at hjælpe eleverne med at udvikle stærke personlige færdigheder og få forståelse for kulturelle forskelle. Når programmet er afsluttet, er kandidater parat til succes analysere, forstå, dyrke og håndtere diverse sportshold.

Selvom denne grad fokuserer på sportsbranchen, kan forvaltnings- og udvikling færdigheder opnået gennem programmet blive anvendt i en række forskellige positioner inden for forskellige brancher. De tværfaglige aspekter af denne grad med til at øge alsidigheden af ​​disse kandidater.

En række faktorer bidrager til omkostningerne ved en BA i International Sports Management. Nogle vigtigste bidragydere er den geografiske placering af institutionen, de gennemsnitlige omkostninger ved fremmøde og om du studerer personligt eller online.

Der er en bred vifte af muligheder inden for området sport for personer med denne grad. Ikke alene kan individer forfølge positioner med sportshold, men de kan også deltage sport forfremmelse og medievirksomheder samt forskningsinstitutioner. Dem med stærke salgs evner kan overveje markedsføring og salg positioner, eller gå ind i en sports forretning af deres egne.Der er også muligheder for erfarne personer til at blive konsulenter.

Hvis du har en forretning sind og en passion for sport, kan en BA i International Sports Management fører til den perfekte mulighed for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.