Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange BA i Jura 2023

BA Programmer i Jura 2023

overview

Bachelor uddannelsesniveau omfatter de grundlæggende. Ved at tjene en Bachelor of Arts (BA), vil du være forberedt på en entry-level karriere. Alternativt graden kvalificerer dig til at indtaste en master niveau program til at erhverve et højere niveau karriere.

Hvad er en BA i jura? Studerende, der ind dette område lære alt om juridiske praksis og konsekvenser. Kurser underviser lov teori sideløbende praktiske færdigheder. Loven er en særlig flydende felt, hvilket betyder, læreplanerne er altid opdateret og udvikler sig til at blive relevant. Fordi bachelorniveau indebærer det grundlæggende, der er en tung fokus på forskning og casestudier når de studerer lov, snarere end i juridisk forsvar og repræsentation. Disse færdigheder er normalt forbeholdt postgraduate programmer.

Loven er en af ​​de mest avancerede studieretninger. Hvorvidt de studerende vælger at fortsætte deres uddannelse eller forfølge en karriere efter at tjene deres bachelor, vil de blive involveret med højt niveau, vigtige arbejde.Optjening en BA er den perfekte måde at forberede sig til en kandidatgrad så godt.

Omkostningerne ved at tjene en BA i jura varierer med mange faktorer. Fordi alt fra programmet og skole du studere i, til det land og længden af ​​studiet påvirker undervisning og gebyrer, bør du forskning så mange muligheder som muligt. Find et program, der opfylder alle dine krav og passer inden for dit budget.

De fleste studerende, der kommer ind en lov program har til hensigt at blive advokater. Der er mange forskellige typer af advokater, herunder advokater borgerlige rettigheder, konkurs advokater og kriminelle forsvarsadvokater, men dette niveau af arbejde er kun tilgængelig for dem med en Juris Doctor og som passerer linjen eksamen. Hvis du vælger at begynde at arbejde efter at tjene en bachelorgrad, kan du finde en stilling som advokatfuldmægtig, advokatsekretær eller juridisk assistent.

Hvis du er interesseret i loven, tjener en bachelor 's grad er det første skridt til at gå ind på dette område.Uanset om du ønsker at gå videre til et højere niveau grad eller ikke, begynder med en bachelor 's grad. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • BA
  • Professionsuddannelse
fields_of_study
  • Professionsuddannelse (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format