Keystone logo

195 BA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (195)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation

Mange studerende forfølger en Bachelor of Arts, eller en tre-til-fire-årig internationalt anerkendt akademisk grad, så gør det med henblik på at opnå en højere betalende positioner inden for en bestemt branche. Andre vælger at gøre det som et middel til at opnå en mere avanceret grad. Uanset ens argumentation søger en Bachelor of Arts, gør det typisk fører til en højere løn og øget karrieremuligheder inden for et givet felt.

Lige hvad er en BA i kommunikation? Bachelor of Arts i Kommunikation readies de studerende til en bred vifte af medier-relaterede positioner. Studerende i dette studieforløb skal forvente at fremme deres skrivefærdigheder, udføre meget komplekse begrebsmæssige analyse og udvikle kritisk tænkning, samt nøje studere love og etiske retningslinjer for medier og kommunikation. Studerende vil også træne ved hjælp af værktøjer og moderne medier teknologi, der almindeligvis anvendes i forbindelse med kommunikation.

Studerende, der tjener en Bachelor of Arts i Kommunikation er generelt i stand til at lede bedre løn end deres mindre uddannede kolleger, og de ​​er parate til at arbejde i en række medierelaterede sammenhænge. De kan også vælge at pung en Master of Communication eller en tilsvarende grad, hvis det ønskes.

Ligesom de fleste uddannelsesmuligheder, varierer prisen på en Bachelor of Arts i Kommunikation væsentligt baseret på længden og prestige af programmet og det geografiske område, hvor det er taget.

Studerende, der tjener en Bachelor of Arts i Kommunikation har de nødvendige færdigheder til at lykkes i både for og non-profit-sektoren.Mange kandidater går videre til at arbejde som PR eller marketing specialister, corporate undervisere, politiske kampagne eller ledere, kundeansvarlige, menneskelige ressourcer fagfolk eller salgsrepræsentanter, blandt andre relaterede karrierer.

For at finde en Bachelor of Arts i Kommunikation program, der passer til dine behov, udforske vores omfattende database af programmer, eller udnytte den ledende form, for at hjælpe forbinde dig med et program velegnet til dine behov og ønsker. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.