Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 71 BA i Kriminologi 2023

71 BA Programmer i Kriminologi 2023

overview

En BA i kriminologi er en bachelorgrad, der er designet til at give elevernes ekspertise for at arbejde i kriminalsystemet. Denne Bachelor of Arts grad tager normalt tre til fire år at fuldføre og forberede en kandidat til en karriere relateret til retshåndhævelse.

Enkeltpersoner, der er interesserede i at tjene grader, der gør dem i stand til at arbejde i strafferetssystemet, spørger ofte, "Hvad er en BA i kriminologi?" Dette er en Bachelor of Arts-grad bygget op om kurser i kriminel analyse, undersøgelser, hjemlandssikkerhed og håndhævelse af globale love. Studerende vil lære om at løse forbrydelser, hvordan man kan forhindre dem, og kan fokusere på specifikke kriminalitetskategorier som f.eks. White collar-lovovertrædelser. Før de bliver optaget på dette studieprogram, skal de have en videregående uddannelse eller en generel ækvivalensgrad og modtage en klar baggrundskontrol.

At tjene en BA i kriminologi giver kandidater mange fordele. Efter at være uddannet i dette spændende studieområde, er enkeltpersoner ofte eftertragtede af arbejdsgivere, og er i stand til at opnå højere lønninger og mere ansvarlige karrierepositioner end ikke-nedslidte ansøgere. Disse uddannelser hjælper med at forberede eleverne til karriere i retshåndhævelse.

Priserne for at opnå en Bachelor of Arts-grad varierer afhængigt af universitetet og dets globale placering. Online kurser er også prissat forskelligt fra personlige klasser, så det ville være klogt for studerende at kontakte bestemte kollegium indlæggelseskontorer for at lære om deres nuværende uddannelsessatser.

Personer, der besidder BA i kriminologi grader, har en bred vifte af karrieremuligheder at vælge imellem. De kan blive detektiver, fængselsspecialister, paroleofficerer eller hjemlandssikkerhedseksperter. Der er mange givende stillinger til rådighed i offentlige og private sikkerhedsagenturer og organisationer.

Hvis du er klar til at dedikere dit liv til en karriere, der gør verden til et sikrere sted, kunne en BA i kriminologi være graden for dig. Tiden til at tage det næste skridt er nu. Søg efter programmet nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • BA
  • Jura
  • Strafferet
  • Kriminologi
fields_of_study
  • Jura (71)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format