Keystone logo

40 BA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Ledelsesstudier
  • Lederskab
Studieområde
  • Ledelsesstudier (40)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab

En bachelorgrad er en fire-årigt program med fokus på de frie kunster. Dem, der ønsker at fremme deres karriere eller udvide deres uddannelse tidligere high school bør overveje denne grad vej. Især med arbejdsmarkedet ved at blive så konkurrencedygtige, at have en bachelor kan give indehaveren en kant over konkurrencen.

Nogle mennesker kan spørge, "Hvad er en BA i Leadership?" Kort sagt, det er en uddannelse, der uddanner personer i kunsten at fremdrive fremme af mennesker og organisationer. Eleverne undervises fælles lederskab teorier, principper og begreber, og de studerer deres effektive applikationer. De er også uddannet i ledelse applikationer såsom beslutningstagning, etik, konfliktløsning og knowledge management. Efter at have afsluttet denne grad kandidater er klar til at gøre en stor indvirkning på deres vælge arena som fremragende ledere i samfundet.

En BA i Lederskab forbereder personer til at håndtere alle aspekter af personaleledelse. Som sådan får de lederevner, der kan anvendes i stort set hvilken som helst position. Det gør dem alsidige arbejdere og multitaske, hvilket er ønskeligt for mange arbejdsgivere.

Denne grad varierer i pris, afhængigt af et par forskellige faktorer. Den fysiske placering af skolen, de normale omkostninger ved fremmøde og om du vælger at studere på campus eller online bidrager alle til at bestemme prisen.

Lederskab er nødvendig i alle brancher og områder. Som sådan er der en række mulige muligheder for kandidater. Nogle almindelige valg omfatter business administration og organisatoriske ledelse. For dem, der nyder den pædagogiske aspekt af lederskab, kunne corporate uddannelse og udvikling være værd at overveje. Der er interesseret i nonprofit sektor måske tænke nonprofit ledelse.Personer med en iværksætterånd kunne blive entreprenører eller virksomhedskonsulenter.

Hvis du ønsker at gøre en stærk indflydelse i dit samfund og har en gave til inspirerende, undervisning og fremdriver andre fremad, bør du overveje at forfølge en BA i Leadership. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.