Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 151 BA i Markedsføring 2023

151 BA Programmer i Markedsføring 2023

overview

Optjening en BA i Marketing kan være et godt valg for personer, der er interesserede i at lære af bedste praksis til fremme og salg af produkter og tjenester, herunder reklame strategier og markedsundersøgelser teknikker. At have en grad i dette område kan åbne op for yderligere karrieremuligheder.

Hvad er en BA i Marketing? En BA i Marketing indebærer at studere faktorer, der påvirker udbud og efterspørgsel. Studerende vil også lære at identificere kundens ønsker og behov og udvikle produkter, der opfylder dem. Andre færdigheder lært omfatte, hvordan man bedst kommunikerer produkt information til potentielle kunder.

Denne bachelorgrad kan være gavnligt for en række årsager. Om ikke andet, det udstyrer de studerende med de byggesten for markedsføring og kan hjælpe dem med at udvikle kritisk tænkning evner og problemløsning strategier.En uddannelse i marketing også lærer lederevner og møtrikker og bolte af teknisk reklamer og kampagner.

Omkostningerne ved denne bachelorgrad kan afvige skole. Potentielle ansøgere skal grundigt forskning et program, hvor de er interesseret i at være sikker på det opfylder deres behov. Eleverne skal også tale med en person i indlæggelser kontor for at bekræfte alle omkostninger og gebyrer programmet.

Der er en række forskellige typer af job kandidater med denne grad kan forfølge. Disse omfatter stillinger som reklame eller salgschefer og markedsundersøgelser analytikere. Andre valgmuligheder omfatter salg arbejdspladser og positioner i reklamer, kampagner og brand management. Alle typer af organisationer kan drage fordel af markedsføring, så der er potentielle ledige stillinger med en bred vifte af virksomheder, herunder detailhandlere, grossister, fremstilling, biotek, offentlige og medier og kommunikation.

Der er mange institutioner, der har programmer for studerende, der ønsker at forfølge en Bachelor of Arts. Vores omfattende database er et godt sted at begynde at forske alle de forskellige alternativer. Online klasser kan være en god mulighed for dem, der kræver mere fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • BA
  • Markedsføring
fields_of_study
  • Markedsføring (151)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format