We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

187 BA Programmer i Scenekunst Musik 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Scenekunst
  • Musik
Studieområde
  • Scenekunst (187)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

BA Programmer i Scenekunst Musik

En Bachelor of Arts eller BA, er en akademisk præstation, der tilbyder en omfattende undersøgelse af et bestemt emne som et middel til i sidste ende om en karriere inden for denne industri. Studerende i BA-programmer har typisk tjent en studentereksamen og gennemgået en indlæggelser proces forud for starten et studieforløb.

Lige hvad er en BA i musik? Denne professionelle Uddannelsen indebærer en række kerne musik klasser, samt en grundig undersøgelse af anvendt musik. De fleste Musik BA-programmer tage tre til fire år at gennemføre, og kræver færdigheder i sang, ledende eller spille et musikinstrument. Yderligere områder af undersøgelsen omfatter typisk musikvidenskab, musikteori og musik kognition og sammensætning. Mange studerende vælger at indsnævre deres fokus på et bestemt område, såsom musik og film eller web-teknologi og design for musik.

Studerende, der fuldføre musik BA-programmer er godt forberedt til en lang række roller i musik, den akademiske verden og scenekunst. Ikke alene er flere karrieremuligheder til rådighed for musik BA indehavere end dem uden en universitetsuddannelse, men kandidater er generelt også i stand til at befale højere løn, ud over at bruge BA som et springbræt til en mere avanceret grad.

Hvor meget en studerende kan forvente at betale for en BA-uddannelse varierer baseret på flere faktorer. Eksempler herpå er bestemt program, de vælger, samt hvor geografisk de beslutter at studere.

Mange musik BA indehavere gå på at arbejde som akkompagnatører, band eller musik skole direktører, ledere, talentspejdere, entertainere, undervisere, tekstforfattere, musik agenter, musikterapeuter eller sangskrivere. Andre sikkert arbejde i begivenhed produktion, filmmusik eller radio programmering, ledelse eller forskning.

Studerende interesseret i at lære mere om uddannelsen og karrieremuligheder til rådighed for Bachelor of Arts i Musik indehavere kan benytte vores omfattende database af programmer til rådighed over hele kloden. Vores bly formular er en fremragende ressource, der kan hjælpe med at matche dig med det program, der er rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.