Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 93 BA i Sociologi 2023

93 BA Programmer i Sociologi 2023

Oversigt

Hvordan mennesker interagerer, hvorfor visse problemer, og hvordan menneskelige samfund fungerer, er alle komplekse problemer, der kan være svært at forstå. Sociologi er et felt, der studerer disse spørgsmål og andre sociale problemer, der er relevante for samfundet i dag.

Der er interesseret i at studere sociale systemer kan drage fordel af at erhverve en bachelorgrad i sociologi. Inden du tilmelder dig i et program, de studerende spørger ofte: "Hvad er en BA i sociologi?" Denne grad er typisk en fire-årigt program, der forbereder de studerende til arbejdsstyrken; det giver også dem viden om den menneskelige tilstand, og hvorfor folk gør de ting, de gør. Studerende vil typisk tage kurser i social psykologi, sociale statistikker, forskningsmetoder, offentlige taler, industriel psykologi, personaleledelse og meget mere.

En uddannelse i sociologi kan være fundamentet for studerende, der ønsker at komme ind i verden af erhvervslivet, industrien eller andre organisationer. I dagens multinationale miljø, er dem, der kan give indsigt i de sociale faktorer som alder, race, køn og etnicitet højt værdsat i arbejdsstyrken. Denne grad kan også give de studerende et fundament, der kan hjælpe dem med at specialisere sig i undervisning, forskning og andre anvendte roller.

Hvor meget det koster at erhverve denne bachelorgrad afhænger af, hvor institutionen ligger, hvor lang tid programmet tager at fuldføre, og en række andre forskellige faktorer. Eleverne bør overveje disse omkostninger nøje, før indskrive i en sociologi program.

Selvom de studerende kan ikke arbejde som en "sociolog" lige efter endt uddannelse, denne bachelorgrad giver de studerende med forberedelse, de behøver for at arbejde i en bred vifte af erhverv. Kandidater kan overveje at forfølge et job i industrielle relationer, forvaltning af menneskelige ressourcer, markedsføring, public relations, eller forskning design.

&nbsp

Der er mange forskellige programmer til rådighed for studerende, der er interesseret i at studere sociologi hele verden. Online-programmer kan være en god pasform til studerende, der bor i en afsides beliggenhed, eller for dem, der er nødt til at jonglere ansvar et fuldtidsjob. For at starte processen, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • BA
  • Samfundsvidenskab
  • Sociologi
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (93)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat