Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 BA i Teknologiledelse 2024

3 BA Programmer i Teknologiledelse 2024

Oversigt

En Bachelor of Arts (BA) grad kan være det første skridt for personer, der stræber efter at en karriere i de højeste niveauer af deres interesseområder. Dette humanistisk-fokuseret grad kræver som regel tre til fem år på fuld tid undersøgelse på et kollegium eller universitet.

Med teknologien i øjeblikket gennemsyrer næsten alle niveauer i driften af ​​en virksomhed, dem, der har en grad, der inkorporerer den teknologiske evner med et givet område af undersøgelsen har ofte en kant, når de søger arbejde inden for deres interesse. Hvad er en BA i Technology Management? Denne grad har til formål at levere viden om, hvordan man udnytter data og software til at udføre lederskab funktioner inden for et væld af virksomheder. Programmet består typisk af en kombination af forretnings- og edb-kurser med vægt på dataanalyse og informationssystemer. Deltagerne kan studere emner som økonomi og finansiering, kvalitetsstyring, regnskab, marketing og international business.

En BA i Technology Management kan forberede kandidater til at stige til lederstillinger i en lang række industrier ved at udvikle deres evner til at identificere og løse problemer, strategize, og skabe systemer gennem brug af data og teknologi. Kandidater kan have potentiale til at tjene højere lønninger og udvide deres karrieremuligheder ved at opnå denne grad.

Omkostningerne ved at gennemføre dette program kan variere betydeligt, afhængigt af land, skole og type program er valgt. Dem, der kan helt eller delvist gennemført via online kurser kan tilbyde besparelser end mursten og mørtel skoler.

Kandidater fremstilles typisk at sætte ud på en vej til lederskab inden for en bred vifte af karriere. Sådanne erhverv kan omfatte international business, forvaltning af menneskelige ressourcer, produktion, kvalitetssikring, markedsføring, industriel teknologi, eller miljøvidenskab.Med erfaring og yderligere undersøgelse, kan personer, der er indehavere denne grad forventer at blive højt niveau ledere eller ledere inden for deres valgte områder.

Hvis du ønsker at stige i graderne i en given branche ved at operere på forkant med teknologi og forretning, kan dette være den rette grad for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • BA
 • Teknologi
 • Teknologiledelse
Studieområde
 • Teknologi (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat