Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 87 BA i Undervisning 2023

87 BA Programmer i Undervisning 2023

Oversigt

Forfølge en BA i Undervisning kan være et godt valg for personer, der har en passion for at hjælpe andre med at lære. Det er ofte en nødvendig grad for personer, der ønsker at blive en akkrediteret lærer.

Kommende studerende spørger ofte: "Hvad er en BA i undervisningen?" Fagligt, indebærer det foretaget den nødvendige kurser for at være kvalificeret til at undervise. Der er ofte grundlæggende krav læseplaner, herunder pædagogisk psykologi, pensum og lektion planlægning, og instruktions-teknologi. Desuden kan de studerende forbereder sig på at undervise på en grundskole have en bredere liberal arts ramme deres kurser, mens folk med interesse i at blive gymnasielærere kan specialisere sig i et eller to fagområder.

Der er forskellige grunde studerende beslutter at søge en BA i undervisningen. Om ikke andet, er det en vej at forfølge en kærlighed til læring og hjælpe andre med at nå deres mål og drømme.

Der er mange fine, der tilbyder undervisning grader. Program gebyrer og undervisning kan variere med skole og land. Det er nyttigt at tale med indlæggelser officerer om eventuelle skoler du seriøst overvejer at bekræfte, at programmet opfylder dine behov og alle omkostninger.

Når en person tjener deres BA i at undervise den indlysende næste skridt er at begynde at arbejde på en skole, og mange kandidater gøre netop det. Der er dog en række andre karriereveje, som kan forfølges som godt. Almennyttige organisationer kan ansætte personer med undervisning grader til at skrive tilskud eller køre efter-skole-programmer. Andre muligheder kan omfatte arbejde for en styrelse som USA Department of Education eller som forfatter eller redaktør i forlagsbranchen. Virksomhederne kan også være på udkig efter lærere til at fylde menneskelige ressourcer job eller tekniske skriftligt holdninger.

Studerende interesseret i at lære mere om undervisning grader bør forskning alle de store muligheder.Vores omfattende database er et ideelt sted at starte. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • BA
  • Uddannelse
  • Undervisning
Studieområde
  • Uddannelse (87)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat