Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 149 BA i Virksomhedsledelse 2023

149 BA Programmer i Virksomhedsledelse 2023

Oversigt

En Bachelor of Arts eller BA, er en internationalt anerkendt akademisk grad tildeles studerende, der fuldføre et studium i et bestemt emne eller område. Bacheloruddannelser tager typisk mellem tre og fire år at gennemføre, på hvilket tidspunkt de fleste kandidater forfølge enten en højere videregående uddannelse eller en karriere i netop deres fagområde.

Lige hvad er en BA i Business Management - BBM? En Bachelor of Arts i Business Management er optjent efter en studerende gennemfører en tre til fem årig ​​bachelor-program, der dækker en bred vifte af kurser inden for erhvervslivet og virksomhedernes verden. Typiske emner af undersøgelsen omfatter regnskab, forretningsetik, finans, human resource management, markedsføring og økonomi, blandt andre.Mens det meste af kursusaktiviteter dækket i en Bachelor of Arts i Business Management-program er den samme som for en business administration program, BA i business management lægger langt større vægt på ledelse og lederskab.

Succesfulde kandidater fra business management programmer er forberedt på en bred vifte af internationale business positioner. Studieordningen og real-life erfaringer i en typisk Bachelor of Arts i Business Management - BBM kursus forlade kandidater med stærke team-building og ledelsesmæssige kompetencer, som kan anvendes både inde professionen og i det virkelige liv.

Omkostningerne ved en Bachelor of Arts i Business Management - BBM varierer betydeligt baseret på en række faktorer, herunder længden af programmet og hvor geografisk, det er taget.

Succesfulde kandidater fra Bachelor of Arts i Business Management - BBM programmer er forberedt på en bred vifte af stillinger inden for det globale erhvervsliv og erhvervssektoren. Nogle kandidater pung entrepreneurielle muligheder, mens andre går på at arbejde som salg eller marketingchefer, finansielle eller forretningsmæssige analytikere, business eller management konsulenter, human ressource ledere eller direktører.

En Bachelor of Arts i Business Management er en stor mulighed for business-minded studerende, der ønsker at maksimere karriere og uddannelsesmuligheder. Hvis du vil vide mere om de forskellige muligheder, der findes for at få en BA i Business Management - BBM, udforske vores omfattende bibliotek af programmer til rådighed rundt omkring på kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • BA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsledelse
Studieområde
  • Handelsstudier (149)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat