Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Økonometri 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Bachelor
 • Økonometri
Studieområde
 • Økonomi (14)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Økonometri

  Studerende interesseret i økonomi og kvantitativ analyse kan udvide deres viden om disse emner i en Bachelor i økonometri program. Denne bachelor-grad kombinerer statistik, datalogi og økonomi undersøgelser for at forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb eller kandidatuddannelser.

  Hvad er en bachelor i Econometrics? Den økonometri grad giver de studerende et solidt fundament i datalogi, kvalitativ analyse og økonomi sammen med de færdigheder til at anvende disse discipliner for indviklede økonomiske spørgsmål. Dybdegående kurser i anvendt mikroøkonomi, empiriske makroøkonomi, aktuarmæssige undersøgelser og finansiel økonometri er afbalanceret med omfattende operationel forskning og projektarbejde. Eleverne lærer at bygge matematiske modeller til at analysere økonomiske data og undersøge, hvordan disse modeller hjælpe prognose finansielle tendenser. Kandidater har analyseværktøjer til at arbejde med økonomi politiske beslutningstagere og finansielle institutioner.Disse organisationer og mange andre kan få gavn af økonometri kandidater evne til at konstruere modeller, der beregner arbejdsløshed, oprette bruttonationalprodukt tal, fastlægge en virksomheds aktiekurs og forventede udvikling internationale finansverden.

  Der er flere fordele ved at tjene en økonometri grad. Studerende etablere særlige færdigheder sat i økonomisk forskning og teori, samt den værdifulde færdigheder i at opbygge matematiske moduler. Uddannelsen giver deltagerne dybdegående undersøgelser af matematik, statistik, modellering, finans og økonomi, der er vigtige for graduate arbejde og mange prestigefyldte karriereveje i økonomi.

  Optjening en bachelorgrad i økonometri kræver som regel fire års kurser. Samlet tid og omkostninger er nødvendig for at fuldføre den grad varierer fra institution, så det er vigtigt for potentielle studerende til at anmode om specifikke oplysninger fra hvert universitet.

  En bachelor i Econometrics er et skridt i retning af en fortsat akademisk forskning for mange studerende. Kandidater, der ikke vælger at fortsætte ph.d.-studier har en række karrierevalg. Økonometri færdigheder er værdifulde i den offentlige politiske retningslinjer for regeringen og de internationale økonomiske organisationer, såvel som den private sektor. Kandidater held videreføre beskæftigelse i finansiering, international handel, forsikring, logistik og markedsføring.

  Vores omfattende database af skoler kan give potentielle studerende med vigtige oplysninger om de institutioner, der tilbyder økonometri studier. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.