Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Fødevarestudier Studier i drikkevarer Ønologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Fødevarestudier
  • Studier i drikkevarer
  • Ønologi
Studieområde
  • Fødevarestudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Fødevarestudier Studier i drikkevarer Ønologi

Fra en bogstavelig perspektiv, en bachelorgrad er den indledende grad ydet af en fire-årig college, og er en forudsætning for en kandidatgrad eller ph.d.-grad. Praktisk set, en bachelorgrad er en betydelig faglig præstation, der er typisk porten til højere tjener job. En bachelorgrad generelt tillader en at komme ind i arbejdsstyrken på et højere lønniveau end de måske ellers.

Hvad er en bachelor i Vinfremstilling? Denne grad er et bevis på avanceret akademisk viden i den unikke og hurtigt voksende undersøgelse af vine. Kursusaktiviteter for denne type grad dækker intensiv evaluering af vin, såsom forbedring sensoriske evaluering færdigheder og lære at lokalisere en vin kemiske makeup. Ønologi programmer vil omfatte en videnskabelig og analytisk komponent, herunder kurser i jordbrugsvidenskab og vin mikrobiologi. Dette studium omfatter typisk intensiv laboratorium tid og feltarbejde.Selvom det varierer, fire år er den typiske mængde tid, det tager at gennemføre en ønologi program.

Studerende, der tjener graden fordel fra automatisk bevis af ekspertise, når de ansøger om stillinger i. Derudover holder en bachelorgrad kan også være et værdifuldt plus, når det kommer til at forhandle basis løn.

Præcis hvor lang tid det vil tage, og hvor meget det vil koste at tjene en ønologi grad afhænger af den type af skolen og programmet. Kloge studerende vil nå ud til potentielle skoler for at bekræfte sig selv.

Der er flere spændende karrierer, at en bachelor i ønologi kan forberede en til. Mest oplagt er restaurant roller, herunder at sommelier. Entrepreneurial studerende kan bruge graden som grundlag for at starte deres egen, vin-heavy restaurant, mens andre studerende kan ønske at kombinere dette grad med studier i vinavl og i sidste ende føre eje og drive en vingård.

En eksplosion af kurser online har gjort forfølge en grad nemmere end nogensinde. For at starte din rejse, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.