Keystone logo

84 Bachelor Programmer i Administrationsstudier Administrative studier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Administrationsstudier
  • Administrative studier
Studieområde
  • Administrationsstudier (84)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Administrationsstudier Administrative studier

En bachelorgrad er et aktiv for enhver arbejdende person. Det viser en vilje til at lære og fleksibilitet, der er ønskeligt i de fleste erhverv. Graden formidler også en solid kerne af viden i et bestemt emne.

Hvad er en bachelor i Administration? At tjene en grad i administration har det endelige mål at undervise elevernes ledelsesmæssige færdigheder til at klare de mange særskilte opgaver, der er nødvendige for at holde en arbejdsplads kørende. Teoretiske tekster beskriver, hvordan arbejdet kan delegeres og effektive arbejdsgrupper dannes, og supplerende virkelige verdensaktiviteter sætter disse teorier i praksis. Administrative færdigheder udgør rygraden på arbejdspladsen: Det er et job, der gør det muligt at arbejde effektivt på lavere niveauer.

Administrative færdigheder undervist i universiteter gælder for mange arbejdspladser. Stærke organisatoriske færdigheder hjælper administratorer med at holde styr på de grupper, de overvåger. En opmærksomhed på detaljer er vigtig for at holde virksomhederne i gang. Kendskab til computersoftware som Microsoft Excel er afgørende for succes i en moderne kontorindstilling.

En bachelor i Administration varierer i pris afhængigt af den deltagede institution. De fleste bachelorgrader tager mindst tre år, med i gennemsnit fire, som hjælper med at bestemme studieomkostninger.

Karrierer i administration er meget nemmere at komme ind med en bachelorgrad, der viser færdigheder og viden inden for området. Administration er et bredt felt, som kan kombineres med andre interesser. Jobs som byschef eller utilities manager benytter sig af delegationsevner og viden om arbejdsadfærd, der følger med denne bachelorgrad. En skadeansvarlig hos et forsikringsselskab kan ansøge uddannelse i administration for at overvåge forsikringsagenter.

Administrative bachelorgrader er tilgængelige på de fleste universiteter. Det er en populær grad, der er tilgængelig på institutioner lige fra statsskoler til online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.