Keystone logo

29 Bachelor Programmer i Afrikanske studier 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Samfundsvidenskab
 • Områdestudier
 • Afrikanske studier
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (29)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Afrikanske studier

  En bachelorgrad forfølges gennem en skole eller et universitet, og er optjent når en bestemt studieforløb er afsluttet. Denne grad kan bruges alene eller som en del af processen med at tjene en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

  Hvad er en bachelor i Afrikastudier? Afrikastudier programmer undersøger historie, kultur og erfaringer afrikanere og folk af afrikansk afstamning. De fleste programmer vil have en bred fokus på fortiden og omfatter nuværende sociale, politiske og økonomiske emner, der berører medlemmer af det afrikanske samfund på kontinentet og i udlandet. Kursusaktiviteter kunne omfatte emner som afrikansk kunst historie, præ-koloniale afrikanske historie og afrikansk amerikansk litteratur.

  En bachelor i Afrikastudier har mange fordele for globalt orienterede elever. En bred vifte af job, herunder dem med internationale muligheder, bliver tilgængelige for folk, der afslutter denne grad.Denne grad kan gavne dem, der er interesseret i at opnå en kandidatgrad eller ph.d.-grad.

  Omkostningerne ved en Bachelor i Afrikastudier kan variere meget afhængigt af, om det er fremstillet af en offentlig eller privat skole. Den tid, det tager at gennemføre programmet kan også påvirke priserne. Kontakt institutionen efter eget valg for mere information om udgifter programmet.

  Der er mange karrierer, der er potentielt opnåelige med en bachelor i Afrikastudier. Statslige organer, politiske aktionsgrupper, PR firmaer og borgerlige rettigheder organisationer kan alle være interesseret i at ansætte en person, der har opnået denne grad. Karriere muligheder omfatter marketingchef, samfundsorganisator, socialrådgiver og renter fortalere offentlige. Mange af de job vil stole på den viden, der er lært om kultur og mennesker. Dette felt har en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder, hvoraf mange omfatter muligheder for avancement og rejse.

  Ansøgning om en bachelor i Afrikastudier online kan gøres på et par enkle trin. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.