Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 23 Bachelor i Agronomi 2023

23 Bachelor Programmer i Agronomi 2023

overview

En bachelorgrad program giver de studerende med en ekspansiv uddannelse inden for humaniora og samfundsvidenskab. Eleverne opfordres til at studere en række områder i løbet af at tjene, hvad der er traditionelt en fire-årig grad.

Hvad er en Bachelor i Agricultural Science? En bachelor i Agricultural Science er en moderne uddannelse, der opfordrer eleverne til at lære videnskabelige færdigheder til at hjælpe dem med at forstå bredere landbrugssystemer. Undergraduate uddannelse giver mere detaljerede og avancerede oplysninger, end der kan opnås på on-the-job træning. Studerende vil lære tekniske færdigheder, samt hvordan man bruger ledelsesmæssige, økonomiske, sociale og miljømæssige principper for at reagere på en lang række landbrugsprodukter udfordringer. På bachelorniveau, vil kurser omfatter biokemi, botanik, plante fysiologi, grundforbedring, informatik og agrotechnics.

De avancerede færdigheder lært i at tjene en Bachelor i Agricultural Science vil hjælpe eleverne bevæge sig fremad i en bred vifte af plante- og gård-baserede karriere. Denne uddannelse vil hjælpe med at forbedre beskæftigelsesmulighederne, samt underviser etablerede agerbrugere nye stewardship færdigheder.

Den tid, der kræves for at fuldføre en bacheloruddannelse varierer baseret på uddannelsesinstitution giver graden. Dette påvirker omkostningerne, ligesom placeringen af ​​universitetet. Kontakt hver skole med programmer, du er interesseret i mere information om omkostningerne.

Studerende fra hele verden kan bruge praktisk erfaring i forarbejdning, produktion og markedsføring til at fremme deres karriere.En bred vifte af job er til rådighed for dem, der får en Bachelor i Agricultural Science, herunder gartneri rådgiver, driftsleder, gartneri salg eller business manager, frugt og grøntsager avleren, park manager og iværksætteri, herunder udvikling af produkter og om oprettelse af ikke-traditionelle markeder for havebrug.

Optjening en Bachelor i Agricultural Science kunne lancere dig ind i en bred vifte af in-demand karriere. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Agronomi
fields_of_study
  • Biovidenskab (23)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format