Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 20 Bachelor i Akademisk engelsk 2023

20 Bachelor Programmer i Akademisk engelsk 2023

overview

En bachelorgrad er et bachelorprogram, hvor deltagerne lærer det grundlæggende i deres valgte studieområde. Mens mange enkeltpersoner gradueres og går direkte ind i arbejdsstyrken, opnår mange en bachelorgrad, så de kan forfølge en mastergrad eller ph.d.

Hvad er en bachelor i akademisk engelsk? Dette program fokuserer på at udvikle engelsk og kommunikationsfærdigheder hos ikke-engelsktalende individer. Målet er at udvikle deltagernes færdigheder, så de føler sig trygge og sikre på at bruge dem i deres faglige og faglige liv. Instruktører af dette program underviser normalt strengt engelsk, og klasser er normalt et "engelsk-kun" miljø. Studerende kan lære at anvende deres kritiske tænkningskompetencer, når de udvikler fremmedsprogskapacitet og bedt om at samarbejde med andre studerende fra hele verden.

Personer, der deltager i dette program, har chancen for at samle mange værdifulde færdigheder, som evnen til at kommunikere effektivt i skriftlig og talt engelsk. Sterke engelsktalende færdigheder ønskes af de fleste organisationer rundt om i verden. Studerende kan også udvikle en tilbøjelighed til livslang læring samt generel sprogbevidsthed.

Udgifterne til en bachelorgrad varierer. Hvor mange studerende kan forvente at betale for deres uddannelse afhænger af en række faktorer, herunder hvor de vælger at gå i skole og varigheden af ​​programmet.

Kandidater fra dette program har færdigheder, der er værdsat i mange forskellige brancher, og det ville gøre dem ideelle kandidater til en række stillinger. Studerende kan finde succes i akademiet, regeringen eller erhvervslivet, arbejder som instruktører, internationale korrespondenter, journalister, tekstforfattere, fremmedsproglærere, informationsofficer, redaktører og forskere.

Mange forskellige skoler tilbyder en bachelor i akademisk engelsk. Online kurser er en praktisk mulighed for studerende med en travl tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Sprog
  • Engelsk
  • Akademisk engelsk
fields_of_study
  • Sprog (20)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format