Keystone logo

52 Bachelor Programmer i Amerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Samfundsvidenskab
 • Områdestudier
 • Amerikanske studier
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (52)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Amerikanske studier

  Bacheloruddannelser giver grundlaget for at opnå faglig beskæftigelse eller forfølge yderligere studier, der fører til professionelle karriere. Nogle studerende studerer året rundt, mens andre tager somre ud for at tilbringe tid sammen med familien eller arbejde sæsonarbejde.

  Du kan være nysgerrig, hvad er en bachelor i amerikanske studier? De fleste sådanne programmer er baseret på en forskningsbaseret tilgang til forståelse af USAs historie og kultur. Studerende analyserer generelt emner som sprog, humaniora og internationale relationer. Populær kultur, etniske minoriteter og religion kan også indgå i læseplanen. Programmer tilbydes på forskellige steder rundt omkring i verden, men mange vælger at tilbringe en del af deres tid på at studere ved et universitet i USA.

  De fra andre lande styrker deres engelskfærdigheder som regel meget gennem deres studier. Amerikanske og udenlandske studerende tilfredsstiller normalt deres nysgerrighed med en tilfredsstillende forståelse af USA og dets folk. Dataindsamling og præsentationsteknikker kvalificerer desuden kandidater til højtbetalende jobmuligheder.

  Hver højere læreanstalt har sin egen prisstruktur. Studerende bør gennemgå undervisningen og gebyrer, de ville være ansvarlige for, før de tilmeldte sig et program. Nogle personer kvalificerer sig til tilskud, stipendier og lån for at hjælpe med omkostningerne.

  Amerikanske studier kandidater, der planlægger at arbejde for virksomheder i Latinamerika, Europa, Asien eller Afrika, der driver forretning med USA, er ofte mere forberedte end andre til succes i handel. Journalister kan muligvis gøre et bedre job ved at rapportere nyheder og fortælle historier ved at forstå dagens begivenheder inden for deres større sammenhænge. Nogle kandidater er i stand til at sikre beskæftigelse som diplomater og informationsofficerer.

  Der er institutioner, der tilbyder en traditionel traditionel eller online uddannelse på forskellige steder rundt om i verden. Selv om det kræver hårdt arbejde og dedikation for at opnå en bachelorgrad, vil du nyde processen, hvis du vælger en major, du er specielt interesseret i. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at fylde i føringsformen.