Keystone logo

55 Bachelor Programmer i Computeranimation 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Kunststudier
 • Animation
 • Computeranimation
Studieområde
 • Kunststudier (55)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Computeranimation

  Mange mennesker faldt i kærlighed med animerede funktioner, da de var børn, og gennemført, at kærlighed gennem hele deres voksne liv. I dag har animation fundet mange nye mødesteder, herunder videospil, uddannelsessystemer, og selvstændige offentliggjort film. Nogle vil gerne slå deres kærlighed til animation ind i en karriere. En bachelorgrad i animation giver disse mennesker en kant i den konkurrenceprægede animation industrien.

  Hvad er en Bachelor i Animation? Denne grad generelt dækker både klassiske og computer-baserede animation teknikker. Det lærer eleverne at give "en illusion af liv" gennem kurser i historiefortælling, præsentation og karakter udvikling. Kurser dækker tegning og sammensætning, nøgle indramning, og computer motion capture.

  De fleste animation projekter er på en kort tidsplan og et stramt budget. Projektledere ønsker animatorer, der kan komme ind i et projekt og ramme jorden kører.En bachelor i Animation viser, at en potentiel medarbejder har sat i gang for at lære hans eller hendes håndværk, og er godt bekendt med de industri standard metoder og værktøjer. Hertil kommer, at mange kandidater finder, at en solid uddannelsesmæssig jordforbindelse frigør dem til at koncentrere sig om deres kunstneriske udtryk.

  Omkostninger til dette program varierer meget efter institution. Studerende kan forvente at betale studieafgift og lab gebyrer. Fjerntliggende studerende får brug for en bærbar computer og high-speed internet-forbindelse. Animationen program varer normalt tre til fem år.

  Mange kandidater arbejder for et større studie. Nyansatte ofte specialisere sig i et aspekt af animation. For traditionelle animation projekter, de nyankomne ofte fuldføre in-mellem rammer, indtil de blev oplevet nok til at designe de tegn og producere de centrale frames selv.Computer animatorer ofte specialisere sig i enten karakter skabelse (mesh generation), animation rigning, keyframe animation, motion capture, teksturering eller postproduktion. Andre kandidater arbejde for medier eller reklame firmaer i en række forskellige opgaver. Mindre virksomheder ofte tillader ansatte at blive en jack-of-all-trades i animationen pipeline.

  Animation studerende kan finde en række institutioner over hele verden. Dem i fjerntliggende steder kan ofte færdiggøre deres uddannelse online. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.