Keystone logo

13 Bachelor Programmer i Økonomi Finans Anvendt finans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Anvendt finans
Studieområde
  • Økonomi (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Finans Anvendt finans

De, der har praktiske finansielle færdigheder er altid i høj efterspørgsel i arbejdsstyrken. Studerende med interesse i forvaltningen og analysere midler i en corporate indstilling kan have gavn af at få en bachelorgrad i anvendt finansiering.

Når studerende interesseret i at studere praktisk finansielle applikationer først lære om denne grad, et af de spørgsmål, de stiller ofte, hvad er en Bachelor i Applied Finance? I løbet af deres studier, vil de studerende forfølger en af ​​disse grader tage klasser, der vil hjælpe dem med at få den specialiserede uddannelse er nødvendig for at forvalte midler og investeringer i banker, forskellige finansielle markeder, og virksomheder. Studerende kan tage klasser i nuværende finansielle teori, bogføringsteknikker, økonomi og matematik.

Når du arbejder i en position, der beskæftiger sig med finanser er meget givende, er der behov for en særlig uddannelse for at en medarbejder til at trives.Kandidater med en bachelorgrad i Applied Finance vil opleve, at de har den nødvendige uddannelse og kvalifikationer, de har brug for at få et godt betalende position i den konkurrenceprægede erhvervsliv.

Der er flere forskellige faktorer, der påvirker, hvor meget de studerende vil betale for at få en bachelorgrad i anvendt finansiering. Disse omfatter den institution, de vælger at deltage, at skolens særlige undervisning priser, hvor kollegiet er placeret, og hvor lang tid det vil tage for dem at færdiggøre deres uddannelse.

Dem med en bachelorgrad i Applied Finance kan forvente at arbejde i en hvilken som helst stort set alle industri, der har et behov for nogen til at analysere og styre deres finanser. En kandidat med denne grad kan arbejde som en regnskabsmæssig eller finansiering associeret virksomhed, detail finans administrator, økonomichef, private equity forskning analytiker, eller i nogen anden position, der kræver særlige finansielle færdigheder.

Der er flere trin studerende, der ønsker at forfølge en bachelorgrad i anvendt finansiering bør tage, når de først begynder at kigge ind i denne grad. For at få processen i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.