Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 164 Bachelor i Arkitektur 2023

164 Bachelor Programmer i Arkitektur 2023

overview

Bachelor grader typisk tager mellem tre til seks år at fuldføre. Kurserne kan undertiden tages sammen med andre grader, så de studerende kan tjene dobbelt certificeringer på kortere tid.

Hvad er en bachelor i arkitekturstudier? Gennem intensive undersøgelser af matematik, fysik og arkitektonisk design lærer eleverne i disse uddannelser, hvordan man håndterer, forsker og ændrer forskellige komponenter i den arkitektoniske verden. Teknologi er stærkt understreget, og eleverne kan bruge betydelige dele af deres uddannelser, der lærer at navigere og skabe repræsentative modeller af deres designs ved hjælp af grafisk software fra industrien. Udover den moderne arkitektur studerer studerende typisk historiske praksis og stilarter fra forskellige hjørner af verden, samtidig med at de udvikler deres egne arkitektoniske teknikker og syn.

Arkitektoniske studier kan imødekomme elever med overlegne analytiske evner, strukturel viden som det angår arkitektur og software-specifik træning med computerstøttede designprogrammer. Disse færdigheder sætter kandidater på frontlinjen af ​​karrieremuligheder og kan føre til hurtigere faglige fremskridt.

Forskellige omkostninger, som f.eks. Undervisnings- og laboratorieafgifter, kan ændre sig ofte og variere mellem institutionerne. Studerende opfordres til at kontakte deres ønskede universiteter planlægningskontorer for budget information og vejledning.

Potentielle job for studerende med en bachelor i arkitektur Studier er tilgængelige i et bredt område af industrier, hvor konstruktion og ekspansion er konstant. Med deres tekniske uddannelse og intense studier kan kandidater fra denne grad kvalificere sig til stillinger som praktikant-arkitekter, projektledere, arkitektoniske designere og CAD-specialister. Studerende kan arbejde på ingeniør- og arkitektfirmaer eller som frilansere, eller finde muligheder inden for større organisationer, der søger at udvide deres forretning til nye territorier. De fleste regioner kræver yderligere certificeringer til at fungere direkte som arkitekter, men studerende med denne grad kan ofte gennemføre disse certificeringer med yderligere et til to års studier.

Nogle online-programmer kan sætte de studerende i stand til at fuldføre alle eller betydelige dele af deres Bachelor i Arkitekturstudier fra deres eget hjem. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Arkitektur
 • Arkitektur
fields_of_study
 • Arkitektur (164)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format