5 Bagning Bachelor's degrees found
- Bachelor
- Fødevarestudier
- Gastronomi
- Bagning
- Asien3
- Mellemamerika og Caribien1
- Sydamerika1
5 Bagning Bachelor's degrees found
Mausi Sebess
Professionel Bager
- Vicente López, Argentina
Bachelor
Fjernundervisning
Spanish
Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nationale og internationale brød samt moderne og avantgarde-kreationer. Kurset bør suppleres med vores bog "Professional Bakery Techniques" skrevet af Paulo Sebess, vores direktør, ekspert i internationalt bageri og vinder af internationale priser. Klasserne er 100% online med trin-for-trin forklaringer og optaget i HD-videoer, så du ikke går glip af en enkelt detalje af forberedelserne og teknikkerne. Du vil også supplere din læring med kurser i sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, pizzaer og empanadas. Mausi Sebess er det eneste institut, der leverer MasterChef -certifikater.
Escuela Hotelera De San Juan
Internationalt bageri- og konditorprogram
- San Juan, Puerto Rico
Bachelor
På campus
Spanish
Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker.
DaYeh University
Bage- og drikkevarestyring
- Taipei, Taiwan
Bachelor
På campus
Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret fra mester til lærling. Selvom dette understreger mesterens udførelse, mangler denne type læring moderne ledelseskoncepter, herunder omkostningskontrol, ernæringsforståelse og sundhedssikkerhed, og er derfor ude af stand til at dyrke talentfulde fagfolk fra vestlig bagning, der har både et internationalt og moderne syn. Dette er grunden til, at dette program blev oprettet. Programmet er opdelt i to moduler: Det første refererer til det praktiske modul til bagning og drikkevarer, som hjælper eleverne med at få en teoretisk forståelse af teorien, såsom brød, snacks og kagepraksis og håndteringsevne. Det andet modul tager sigte på modulet bagning og drikkevarehåndtering og marketing med fokus på at lære evnen og faglig viden om fødevarehygiejne og sikkerhed, menneskelige ressourcer, planlægning, ledelse og kreativ markedsføring.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor i bageteknologi og ledelse
- 1號, Taiwan
Bachelor
Engelsk
Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og præcise teknikker giver dig mulighed for at producere en række bagerivarer, bagværk og centerpieces.
Gugusan University Malaysia
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons)
- Kuala Lumpur, Malaysia
Bachelor
På campus
Engelsk
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Bachelor Programmer i Fødevarestudier Gastronomi Bagning
For at opnå en bachelorgrad, tager eleverne en række kurser og fokuserer derefter på et bestemt studieområde. Disse grader kræver generelt flere år at afslutte og kan kombinere formel uddannelse med praktisk lærer. Kandidater skal have tilstrækkelige færdigheder til at udføre på et højere niveau end ansøgere uden grader eller relevant erfaring.
Hvad er en bachelor i bagning? Kursusarbejde på dette område indebærer uddannelse inden for kunst og videnskab for at forberede bagværk. Studerende lærer om ingredienser og procedurer til at forberede en bred vifte af mad. De kan specialisere sig i en bestemt type bagning, såsom kager, brød, kager eller glutenfrie metoder.
Studerende indskrevet i en Bachelor i Baking program vinder evner, de har brug for at lykkes i tillæg til generelle kompetencer. Aspirerende bagere vil lære at følge instruktioner, styre tid og opgørelse og beregne udbytter. Formel træning forbereder kandidater til konsekvent at skabe produkter, der appellerer til forbrugerne.
Udgifterne til en bachelorgrad i bagning varierer afhængigt af institutionen. Generelle universiteter og kulinariske eller gæstfrihedskoler tilbyder dette studium, og potentielle studerende vil måske gerne sammenligne udgifter for hver mulighed. De fleste fuldtidsprogrammer tager fire år, men accelererede planer kan være tilgængelige.
Kandidater med en bachelorgrad i bagning kan finde beskæftigelse som bagere eller konditorier. Nogle bagere sælger genstande varmt ud af ovnen, mens andre producerer tilberedte eller færdige produkter til butikker, virksomheder eller institutioner. Positionerne en kandidat er kvalificeret til at afhænge af de typer bagning, hvor han eller hun udmærker sig. Bagningsprogrammer kan også give uddannelse i forretningsgrundlag for at forberede eleverne til at åbne deres egne bagerier eller styre eksisterende operationer.
Universiteter og kulinariske skoler rundt om i verden tilbyder Bachelor i Baking programmer. Online kurser kan indebære at studere opskrifter og se videoer og kræve, at eleverne praktiserer hjemme eller i en licenseret facilitet. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte administrationskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.