Keystone logo

6 Bachelor Programmer i Catering 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Catering
Studieområde
  • Fødevarestudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Bachelor Programmer i Catering

En bachelorgrad, der kan optjenes i omkring tre til fire års fuldtidsstudium, kan hjælpe mange individer nå deres uddannelsesmæssige mål. Optjening en bachelorgrad kan også forbedre ønskelige færdigheder ved arbejdspladserne og gøre kandidater særdeles eftertragtede blandt arbejdsgivere efter endt uddannelse.

Interesserede personer kan være at spørge, hvad er en bachelor i Catering? Uddannelsen giver de studerende med den viden og grundlæggende færdigheder, de har brug for at finde en karriere inden for catering og mad gæstfrihed. Klasser i dette uddannelsen typisk dækker emner som budgettering, lederevner, marketing, lagerstyring, og leje praksis. Efter eksamen, skal eleverne have mulighed for at koordinere dag-til-dag opgaver, der kræves for at køre en catering service, restaurant, eller andre fødevarer gæstfrihed etablering.

Modtagelse af en Bachelor i Catering kan være meget gavnligt for kandidater.Dette program lærer kandidater til at have effektive tid ledelseskvalifikationer, for at sætte deres bedste indsats i deres arbejde, og hvordan man kan arbejde godt sammen med andre. Disse færdigheder er alle nødvendige for udmærker både i og uden for arbejdspladsen.

Mange skoler tilbyder bacheloruddannelser i catering, men hver skole vil have forskellige omkostninger forbundet med deres program. Derfor skal eleverne potentielle skoler grundigt for fuldt ud at forstå udgifterne til deres program, før de begynder klasser.

Personer, der tjener en bachelorgrad i catering er velegnede til en karriere i fødevarer, restaurant management, gæstfrihed, og køkken markedsføring. Kandidater kan være i stand til at finde en karriere som catering ledere, restaurant ledere eller assisterende ledere, leje koordinatorer for mad tjenesteydere samt gæstfrihed medarbejdere.Optjening denne grad giver også kandidater, der ønsker at fortsætte deres uddannelse med forudsætningen viden, de har brug for at ansøge om en kandidatuddannelse.

Vil vide mere om at tjene en bachelorgrad i catering, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.