Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Design Kostumedesign 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Design
 • Kostumedesign
Studieområde
 • Design (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Design Kostumedesign

  En bachelor i Costume Design er et godt valg for studerende, der ønsker en karriere inden for produktion af kostumer til scenen og film. Denne postsecondary grad giver eleverne mulighed for at lære det grundlæggende i tøj og tekstil historie samtidig studerer overlappende områder som belysning, kulisser og makeup.

  &nbsp

  Som en potentiel kostume design-studerende, kan du have undret, hvad er en bachelor i Costume Design? Normalt er det en otte-semester studium, der lærer eleverne at samarbejde med andre specialister involveret på det sæt af teaterproduktioner. Eleverne bruger skolens teaterproduktioner som et laboratorium for deres design. Af den tid, de er færdiguddannede, kan eleverne have komplette porteføljer af de design, de skabte.

  &nbsp

  Hovedfag i kostume design giver de studerende mulighed for at få hands-on erfaring i alle komponenter i et teater produktion og samtidig få mulighed for at bringe deres egne designs til livet.Studerende kan udvikle deres færdigheder i tegning, design, draperinger og andre relaterede områder. De kan også have gavn af professionel feedback under deres studieforløb.

  &nbsp

  Omkostninger til at tjene denne grad varierer afhængigt af faktorer, såsom hvor den studerende vælger at studere, længden af ​​programmet og boform. Kommende studerende bør gøre deres forskning for at vælge et program, der passer bedst til deres behov.

  &nbsp

  Ved afslutningen af ​​kostume design program, kan individer har de mest kritiske elementer er nødvendige for at komme ind på området: et udfyldt portefølje og erfaring i at designe til egentlige produktioner. Det næste skridt kan være at acceptere en praktikplads med et teater for at få erfaring uden for en skole indstilling. Kandidater kan også finde entry level job som garderobe assistenter, eller de kan arbejde som kostume designere på fællesskabet indsatsområdet. Da de fortsætter med at få erfaring, vil kandidater sandsynligvis fortsætte med endnu større produktioner.

  &nbsp

  Der er mange muligheder for at studere kostume design over hele verden. Da dette studium er meget hands-on, vil de studerende sandsynligvis deltager de fleste af deres klasser på campus. De kan dog finde de kan opfylde nogle af deres krav gennem en kombination af klasseundervisning og online undersøgelse. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.