Keystone logo

180 Bachelor Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
  • Jura (180)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

Optjening en Bachelor i Criminal Justice er en glimrende mulighed for studerende at få et solidt fundament i det strafferetlige system. Enkeltpersoner lære færdigheder, der tillader dem at tage det næste skridt i deres karriere.

Hvad er en Bachelor i Criminal Justice? En uddannelse i strafferetsplejen kombinerer traditionel undersøgelse af kriminologi og kriminel adfærd med moderne og praktiske færdigheder som retsvidenskab, kriminalitet kortlægning og rapportskrivning. Det udstyrer de studerende med essentiel viden for succes, såsom forståelse sikkerhed, cyberkriminalitet, ledelse, institutionel sundhedspleje og menneskelige tjenester. Studier fokuserer på at udvikle færdigheder til at blive en effektiv leder ved at fokusere på aktuelle tendenser, der påvirker det strafferetlige område. Program deltagerne vil også lære om ungdomsretssystemet, etik, politimæssige procedurer, jura, økonomi, mangfoldighed og politisk administration.

Der er rigelige grunde til enkeltpersoner vælger at tjene en Bachelor i Criminal Justice.For eksempel program lærer en række kompetencer med henblik på at give nyttige moderne teknikker. Studerende kan forudse udforske anklagemyndigheden proces, statistisk analyse, forskningsmetoder og grænsesikkerhed.

Program omkostninger variere afhængigt af institutionen, og graden normalt tager mellem tre til fire år at gennemføre. Enkeltpersoner skal grundigt forskning skolerne for at sikre, at programmet passer til deres mål.

Talrige karriereveje findes for kandidater i dette program. De kan finde sig i efterspørgslen efter stadig mere konkurrencedygtige karriere i homeland security, den offentlige sikkerhed, rettelser og retshåndhævelse. Andre muligheder omfatter job i nødberedskab, sagsbehandling, rådgivning, administration, prøvetid og parole. Studerende udvikle indsigt i løsning af moderne strafferetlige spørgsmål, såsom den aldrende beboer befolkning og den dramatiske vækst i antallet af fanger, ved at fokusere på et dedikeret system af etik.

Mange internationale muligheder for programmet findes fra en bred vifte af universiteter. Online klasser er en ideel mulighed for personer, der bor i fjerntliggende områder rundt omkring i verden. Web-baserede alternativer appellerer til studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.