Keystone logo

199 Bachelor Programmer i Teknologi IT Cybersikkerhed 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Teknologi
  • IT
  • Cybersikkerhed
Studieområde
  • Teknologi (199)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Teknologi IT Cybersikkerhed

En bachelor i Cyber ​​Security program lærer eleverne at identificere edb-system sårbarheder, anerkende digital udnyttelse og forebygge eller afhjælpe skaden. Kandidater er parate til at afværge cyberangreb og gennemføre sikkerhedsforanstaltninger i en bred vifte af indstillinger, der involverer edb-systemer og følsomme data.

Hvad er en Bachelor i Cyber ​​Security? Denne bachelor-grad forbereder eleverne til at forebygge, opdage og reparere computer sikkerhed udnytter. Hackere udføre cyberangreb adgang til eller manipulere følsomme oplysninger gemt i en organisations databaser. Program deltagerne opbygge en stærk videnbase om netsikkerhed, kryptografi, applikationer sikkerhed, e-handel og web sikkerhed, database management og sikker hardware systemdesign. Disse værktøjer gør det muligt studerende til at skabe beskyttede computersystemer for virksomheder, hospitaler, offentlige kontorer og militærbaser.Kandidater har evnerne til at finde sårbarheder mens byggeløsninger for at forhindre ondsindede angreb og retsmedicinsk viden til at vise, hvor angreb har fundet sted, og identificere deres oprindelse.

Studerende drage fordel af udsættelse for yderligere specialiserede sikkerhedsmæssige emner i informationssystemer og hardware udover de centrale datalogi og systemadministration kurser. Deltagerne finder denne avancerede færdigheder at være gavnlig for at finde karrieremuligheder i sikker netværk, e-handel, følsomme regering eller militære programmer og mange andre prestigefyldte teknologiske positioner.

Dette bachelorgrad program varer normalt tre eller fire år. Men den tid og undervisningsgebyrer varierer, afhængigt af individuelle programpolitik. Personer, der er interesserede i cybersikkerhed grad kan forskning hver institution at lære mere om programmet varighed og undervisning omkostninger.

Program kandidater har en bred vifte af karrieremuligheder.Positioner, der bruger den specialiserede viden fra cyber sikkerhedsprogrammer omfatter netsikkerhed ingeniører, system analytikere, systemet sikkerhedskonsulenter, database sikkerhed administratorer og software arkitekter. Specialized kryptograf og digitale rettigheder professionelle positioner er også tilgængelige for kandidater. Disse positioner kan findes i den offentlige og den private sektor, findes i virksomhedernes indstillinger og nationale, statslige og lokale myndigheder.

Enkeltpersoner interesseret i internetsikkerhed kan finde den rigtige institution til at udøve deres grad ved at søge i vores omfattende database af skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.