Keystone logo

66 Bachelor Programmer i Scenekunst Dans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Dans
Studieområde
  • Scenekunst (66)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Scenekunst Dans

Optjening en Bachelor i Dance er en stor mulighed for de studerende, der nyder scenekunsten. Studerende tjener denne grad kan udvikle deres intellektuelle og fysiske potentiale i dans samt gøre det muligt at arbejde i forskellige kunstneriske retninger.

Studerende typisk spørge: "Hvad er en Bachelor i Dance?" Det er både en fysisk og akademiske studie af ydeevne, koreografi og artisteri. Ved at tjene denne grad, er studerende guidet i retning af en større viden om dans gennem fokus på de fysiske, tekniske, kommunikative og kunstneriske aspekter af håndværk. Deres viden stimuleres med en forståelse af den sociale og historiske kontekst, inden for hvilken koreografi og performance skabes og opleves. Programmet fremmer også de studerende med de færdigheder og viden på den skriftlige og billedkunst, som kan tilskynde dem til kunstneriske præsentation.

Disse undersøgelser er særligt gavnligt for studerende, der ønsker at lære på et højere uddannelsesniveau og gøre karriere i udøvende kunst. Studerende kan forbedre deres viden og ekspertise i koreografi. Kurserne varierer, men først og fremmest fokusere på performance management, improvisation, koreografi og teknik klasser i en række kunstneriske stilarter.

Da dette program tilbydes fra forskellige skoler rundt om i verden, varierer registrerings- omkostninger og kursusgebyr afhængig af institutionen og landet. Interesserede studerende skal kontakte specifikke institutioner til at lære mere.

Når eleverne tjene denne grad, kan de finde arbejde i flere områder, herunder at blive en administrator eller lærer i dans. De kan også finde arbejde som en bevægelse analytiker, historiker og forsker, fitness instruktør, professionel danser, koreograf eller en dans virksomhedsleder.En kandidat kan endda finde arbejde som terapeut for dansere eller som en kunst udvikler i samfundet.

Studerende interesseret i dette fagområde, bør starte med at tage de nødvendige skridt i retning af at få deres grad i udøvende kunst. Med kurser udbydes både online og på universitetet, såvel som en del tid og fuld tid, kan de studerende finde fleksibilitet for deres tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.