Keystone logo

92 Bachelor Programmer i Generelle studier De frie kunster 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Generelle studier
 • De frie kunster
Studieområde
 • Generelle studier (92)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Generelle studier De frie kunster

  En bachelorgrad kan optjenes fra et universitet og tager normalt tre til fem år at fuldføre. Denne type grad indikerer, at en studerende har studeret generelle emner som matematik, videnskab og sprog samt opnået en specialisering inden for hans eller hendes studieområde.

  Hvad er en bachelor i liberale kunst? Liberal Arts er et bredt studieprogram, der gør det muligt for de enkelte studerende at forfølge studieområder, der interesserer dem. Et liberal arts program fokuserer generelt på kunst og humaniora, såsom historie, kulturel og social antropologi og filosofi. Studerende kan studere samfundsvidenskab, kunsthistorie, global eller specialiseret historie som østasiatisk historie, litteratur, lingvistik eller fremmedsprog. Med så stor fleksibilitet kan studerende, der forfager en bachelorgrad i liberale kunst, udvikle en omfattende viden om emner af særlig interesse for dem.

  Med en bachelor i liberale kunst kan eleverne udvikle fremragende retoriske og debatfærdigheder. De kan også opnå avanceret skriftlig kommunikation og interpersonelle færdigheder, som kan anvendes på tværs af forskellige jobmuligheder.

  Udgifterne til bachelorgrad i liberale kunst varierer. Det afhænger af skolens undervisningspolitik, om institutionen er offentlig eller privat, og hvor skolen er placeret.

  Beskæftigelsesmulighederne for modtagere af en bachelorgrad i liberale kunst er store og varierer efter den enkeltes studieområde. Kandidater, der studerede lingvistik eller fremmedsprog, kan finde arbejde med internationale virksomheder som oversættere, transkribenter eller korrekturlæsere. Personer, der forfølger samfundsvidenskaben, kan finde arbejde med sundhedsorganisationer som forskere eller konsulenter. Studerende, der fokuserer på historie og kultur, kan finde værdifuld beskæftigelse som kulturelle forbindelser til virksomheder, der driver international virksomhed.

  Personer, der er interesserede i at forfølge en bachelor i liberale kunst, kan finde programmer tilgængelige både online og personligt på universiteter over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.