Keystone logo

123 Bachelor Programmer i Design 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Design
 • Design
Studieområde
 • Design (123)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Bachelor Programmer i Design

   Bachelor grader, ligesom andre grader, kan specialisere sig efter type og disciplin. De mest almindelige typer er Bachelor of Arts og Bachelor of Science.

   Hvad er en bachelor i design studier? Omfatter flere felter som mode design, visuelt design og produktdesign, design studier er en tværfaglig applikation type program, der giver eleverne mange potentielle specialisering veje. Inden for deres udvalgte fokusområde bruger eleverne typisk halvdelen af ​​deres kursusbelastning til læringsteknikker, når de praktiske færdigheder og erfaringer er nødvendige for at komme ind i en af ​​de mange branchespecifikke designdiscipliner. Teoretiske kurser som historie og analyse af design kan udgøre en anden del af en studerendes faglige fokus, med den resterende del typisk til projektbaseret arbejde.

   Design studier kræver, at eleverne udvikler et væld af færdigheder, der kan gøre deres CVer skiller sig ud i konkurrencen. Typiske færdigheder omfatter overordnet detailorienteret tænkning, evnen til at analysere og adressere design svagheder og industriel relevante software færdigheder.

   Omkostninger og læseplaner vil variere mellem forskellige universiteter og kan påvirkes af en række faktorer, såsom universitetets placering og samlede kredit timer. Fremtidsudsatte studerende opfordres til at kontakte universiteterne for økonomisk information inden ansøgningen.

   Fælles professionelle stillinger til grad indehavere omfatter grafiske designere, industrielle designere, produktdesignere, mode designere og meget mere. Studerende med speciale i et enkelt felt kan finde arbejde direkte inden for deres brancher, mens de med mere generaliserede baggrunde kan indtaste stillinger som kunstpædagoger, kunstkoordinatorer og marketingspecialister på ledelsesniveau. Designfirmaer, softwarefirmaer og onlineforhandlere er en fælles karriere destination for studerende med tyngre tekniske færdigheder, mens museer, uddannelsesinstitutioner og studier har tendens til at blive begunstiget af mere kunstnerisk orienterede kandidater.

   Udstyret med en solid internetforbindelse og arbejdsetik til at matche, kan mange studerende færdiggøre deres Bachelor i Designstudier online og i deres eget tempo. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.