Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 103 Bachelor i Design 2023

103 Bachelor Programmer i Design 2023

overview

Bachelor grader, ligesom andre grader, kan specialisere sig efter type og disciplin. De mest almindelige typer er Bachelor of Arts og Bachelor of Science.

Hvad er en bachelor i design studier? Omfatter flere felter som mode design, visuelt design og produktdesign, design studier er en tværfaglig applikation type program, der giver eleverne mange potentielle specialisering veje. Inden for deres udvalgte fokusområde bruger eleverne typisk halvdelen af ​​deres kursusbelastning til læringsteknikker, når de praktiske færdigheder og erfaringer er nødvendige for at komme ind i en af ​​de mange branchespecifikke designdiscipliner. Teoretiske kurser som historie og analyse af design kan udgøre en anden del af en studerendes faglige fokus, med den resterende del typisk til projektbaseret arbejde.

Design studier kræver, at eleverne udvikler et væld af færdigheder, der kan gøre deres CVer skiller sig ud i konkurrencen. Typiske færdigheder omfatter overordnet detailorienteret tænkning, evnen til at analysere og adressere design svagheder og industriel relevante software færdigheder.

Omkostninger og læseplaner vil variere mellem forskellige universiteter og kan påvirkes af en række faktorer, såsom universitetets placering og samlede kredit timer. Fremtidsudsatte studerende opfordres til at kontakte universiteterne for økonomisk information inden ansøgningen.

Fælles professionelle stillinger til grad indehavere omfatter grafiske designere, industrielle designere, produktdesignere, mode designere og meget mere. Studerende med speciale i et enkelt felt kan finde arbejde direkte inden for deres brancher, mens de med mere generaliserede baggrunde kan indtaste stillinger som kunstpædagoger, kunstkoordinatorer og marketingspecialister på ledelsesniveau. Designfirmaer, softwarefirmaer og onlineforhandlere er en fælles karriere destination for studerende med tyngre tekniske færdigheder, mens museer, uddannelsesinstitutioner og studier har tendens til at blive begunstiget af mere kunstnerisk orienterede kandidater.

Udstyret med en solid internetforbindelse og arbejdsetik til at matche, kan mange studerende færdiggøre deres Bachelor i Designstudier online og i deres eget tempo. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Design
 • Design
fields_of_study
 • Design (103)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format