Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Detailhandelsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ledelsesstudier
 • Detailhandelsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (15)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Bachelor Programmer i Detailhandelsledelse

   En bachelorgrad er en bachelor-grad, som regel det første, at de studerende får, når de begynder en videregående uddannelse spor. Det tager typisk fire år at gennemføre, selv om mange studerende er i stand til at fuldføre det i tre. Bacheloruddannelser opnås gennem en kombination af forelæsninger, eksamener og kurser.

   &nbsp

   Hvad er en bachelor i Retail Management? Denne grad giver de studerende de færdigheder og viden, de har brug for at arbejde i en førerposition i detailhandelen område. Disse færdigheder kan bruges til at slå ind på en række forskellige karriereveje i detailhandelen, herunder detailbutik ledelse, markedsføring, indkøb, og vejleder stillinger på koncernniveau. Studieordningen på dette område dækker en kombination af detailhandel, ledelse og business-relaterede emner.

   &nbsp

   En bachelor i Retail Management er en god måde for eleverne at forberede sig på en fremtid i detailhandel.En række nye medarbejdere ind på detailmarkedet felt hvert år, men mange har ikke tænkt at gøre det en permanent karriere. For detail arbejdstagere, der er seriøs omkring at fortsætte i branchen, en bachelorgrad er en fantastisk måde at differentiere sig fra mængden.

   &nbsp

   Omkostningerne ved en Bachelor i Retail Management varierer afhængigt af institutionen, du vælger at deltage. De fleste grader tage mellem tre til fire år at gennemføre, så beregne omkostningerne i overensstemmelse hermed.

   &nbsp

   Kandidater med en bachelor i Retail Management kan forfølge flere forskellige karrierer inden for detailhandel. Hvis de foretrækker at arbejde med mennesker, kan de styre en butik eller et team på koncernniveau. De mere interesseret i produkterne kan få et job som en butik køber, stylist eller indkøbschef.

   &nbsp

   Der er en række af muligheder i hele verden. Forfølge en grad online er en fantastisk måde at studere på dine egne betingelser, eller du kan vælge at tage klasser på campus.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.