Keystone logo

129 Bachelor Programmer i Digitale medier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Digitale medier
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (129)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Digitale medier

Personer, der ønsker at forfølge en uddannelse efter gymnasiet typisk søge en bachelorgrad. Denne grad generelt tager fire år at gennemføre, selv dække kreditter de 120 semester kan undertiden ske inden for tre år. Den bachelorgrad er ofte brugt som et fundament for videre studier eller som et springbræt til professionelle indstillinger.

Hvad er en bachelor i digitale medier? Studerende af digitale medier generelt lærer at oprette og redigere tekst, grafik, lydfiler, og video, der er blevet digitaliseret til brug på computere og for at overføre filer over internettet. Klasser kan fokusere på at tilføje visuel effekt, interaktive medier, lyddesign, digitale medier teori og de kreative processer, der fører til en vellykket digitalt indhold. Eleverne får mulighed for at arbejde med den software og hardware, der anvendes i medieindustrien og lærer at anvende viden og færdigheder på fantasifulde projekter.

Studerende i dette bachelor studieforløb vinde forståelse for elektronik, digital medieteknologi, og udvikling af grafik, videography og andre multi-media præsentationer. Med denne forståelse er de så villige til at acceptere job i et givende og rigt kreativt miljø. Nogle studerende får mulighed for at gennemføre et praktikophold som en del af deres dannelsesrejse.

Omkostningerne ved at deltage i dette program varierer fra skole til skole. Dette er især tilfældet, da skoler er placeret i mange forskellige dele af verden. Kommende studerende bør kontakte skolerne efter eget valg til at bestemme den bedste finansielle pasform.

Der er en række af arbejdspladser til rådighed for dem, der afslutter en uddannelse i digitale medier. Disse spænder fra digital journalistik, markedsføring, layout design, projektledelse, webudvikling, redigering og reproduktion, og salg.Med en fire-årig grad, er kandidater forberedt til entry-level positioner, hvor de har yderligere eksponering for digital medieteknologi med adgang til mere avancerede opgaver. Med en bachelor i digitale medier, kandidater er klar til at samarbejde om de kreative projekter, der finder sted i den hastigt udviklende verden af ​​e-handel.

Gennemgå de mange tilgængelige skoler i programmet nedenstående. Udfyld korte bly formular for at få flere oplysninger. For at gøre dette, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.