Keystone logo

17 Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Diplomati 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Diplomati
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Diplomati

En bachelorgrad er en tre-til fire-årig bacheloruddannelse, at de fleste studerende tilmelde sig, når de først begynder en videregående uddannelse. Denne grad kan stå alene eller fungere som forudsætning for en master eller doktorgrad. De nøjagtige krav til en bachelorgrad afhænger af skole og program, men generelt de er fremstillet ved en kombination af classwork, eksamener og uafhængig undersøgelse.

&nbsp

Du ønsker måske at vide, hvad der er en Bachelor i Diplomacy? Der er mange komplekse ins og outs af diplomatiske forbindelser. Hovedvægten af ​​graden er konfliktløsning på regeringsniveau. Programmer trække en blanding af forskellige discipliner, herunder tværkulturelle studier, humaniora, jura, psykologi, kommunikation og sociologi at give de studerende de nødvendige værktøjer til at forhandle og løse konflikter, mens du tager alle synspunkter i betragtning.

&nbsp

En bachelor i Diplomacy er en meget bestemt grad, der lærer en unik færdighed sæt. Disse særlige færdigheder er ikke nødvendigvis findes i nogen anden kombination af grader, hvilket gør denne grad et must-have for alle interesserede i at gå ind i området.

&nbsp

Omkostningerne ved en bachelor i Diplomacy afhænger af programmet studerende beslutter at tage. Graden generelt tager fire år at gennemføre, så den samlede undervisning skal beregnes i overensstemmelse hermed.

&nbsp

Jobbene er forbundet med en bachelor i Diplomacy primært med den føderale regering, der arbejder med diplomater. Men der er mange arbejdspladser til rådighed på statsligt og lokalt niveau samt, herunder politi forhandler, socialrådgiver og Correctional officer. Nogle studerende vælger også at arbejde for private virksomheder som menneskelige ressourcer leder eller en uafhængig konsulent med speciale i konfliktløsning.

&nbsp

Kom en bachelorgrad online giver eleverne mulighed for at studere på skolen efter eget valg, uanset hvor den er placeret. Få en grad fra komfort i dit eget hjem, selvom din valgte skole er på tværs af verden. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.