Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 11 Bachelor i e-handel 2023

11 Bachelor Programmer i e-handel 2023

overview

Elektronisk handel, eller blot e-handel, er enhver virksomhed eller handelstransaktion gøres enten helt eller delvist gennem nogen elektroniske medier såsom e-mail, telefon, digitale medier andre internet-baserede midler. Brugen af ​​elektronisk handel teknologier er blevet det bedste træk i arbejdsklimaet
de gamle forretningsprocesser. E-handel er ofte misforstået for erhvervslivet gennem computere. Tværtimod moderne forretningsmodeller efterspørgsel interaktivitet i alle aspekter af ledelse og markedsføring. Der har været det stigende behov for kvalitet færdigheder i at forstå og håndtere e-handel spørgsmål. Dette har kun været mulig gennem forskellige business kurser, herunder Bachelor of E-commerce. Kurset er beregnet til moderne marketingfolk og business administratorer, der søger at fremme deres forståelse for og viden om moderne virksomhedsdrift.

Bachelor of E-handel er en globalt anerkendt grad program for alle studerende der sigter mod at tage en karriere linje inden for handel og markedsføring for moderne, multinationale virksomheder. Dette er en uddannelse, der vil udstyre de studerende med de relevante kompetencer og viden på alle tekniske og forretningsmæssige spørgsmål vedrørende elektronisk handel. Bachelor of E-handel hjælper med at træne de studerende med kvalitet forretningsstrategier for at gøre de rigtige e-handel beslutninger. Kurset bidrager til at forberede de studerende til dynamik i e-handel og relaterede emner. Bachelor of E-handel er en fagligt beriget kursus, der åbner op til store karrieremuligheder, der er gældende i hele verden.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • e-handel
fields_of_study
 • Handelsstudier (11)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format