Keystone logo

18 Bachelor Programmer i Uddannelse Undervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL) 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Engelsk som fremmedsprog (TESOL)
Studieområde
  • Uddannelse (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Uddannelse Undervisning Engelsk som fremmedsprog (TESOL)

Hvis du har gennemført gymnasiet og spekulerer på, hvad der er næste, kan du overveje at tilmelde dig en bacheloruddannelse. Denne grad er en mulighed for at få mere indgående viden om et felt, der interesserer dig. En kandidat fra en bacheloruddannelse er ofte i mere efterspørgsel efter gode job. Det kan også tjene som en skridt til en kandidatgrad.

Hvad er en bachelor i TESOL? En grad i TESOL, eller undervisning engelsk til talere af andre sprog, forbereder kandidater til at evaluere metoder for læring, identificere sproglige erhvervsmæssige karakteristika og anvende læringsstrategier til praktisk uddannelse. Du kan tage kurser i engelsk forskning, kultur, sprogudvikling og sprogteori. Skoler giver ofte også mulighed for undervisning og observation af studerende.

Med en bachelor i TESOL kan du forbedre din egen kommando og viden om det engelske sprog. Andre færdigheder TESOL kandidater kan erhverve omfatter evnen til at analysere en situation og anvende løsninger, kvalifikationer nyttige i mange job.

Udgifterne til en bachelor i TESOL afhænger i høj grad af den skole du vælger, dens placering og hvilke uddannelser og gebyrer det har fastsat. Sammenlign institutioner for at være sikker på at du vælger den, der kan yde den uddannelse du har brug for.

Med en bachelor i TESOL er den oplagte karriere at være engelsklærer, men der er andre muligheder. Du kan blive en programudvikler, en forretningskonsulent, en multimedieprofessor eller en bibliotekar. Der er jobs i den offentlige sektor for socialarbejdere og flygtningeliv med TESOL-grader. Offentlige og private skoler har brug for TESOL-lærere til at fungere som sprogspecialister.

Der er mange steder, du kan tjene en bachelor i TESOL. Hvis du har brug for en fleksibel mulighed, er der online kurser. Du kan også deltage i skoler over hele verden. Hvis du er klar til at tage det første skridt, skal du søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.