Keystone logo

79 Bachelor Programmer i Humaniora Sprogstudier Engelske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Engelske studier
Studieområde
  • Humaniora (79)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Humaniora Sprogstudier Engelske studier

Studerende opnår en bachelorgrad efter at have gennemført et post-sekundært program på et college eller universitet. Graden er grundlaget for studerende, der søger en avanceret grad eller søger beskæftigelse efter eksamen.

Hvad er en bachelor i engelsk studier? Programmet fokuserer på studiet af engelsk litteratur, kultur og sprog. Classroom instruktion centrerer typisk på læsning og analyse af tekster skrevet på engelsk. Der kan lægges stor vægt på at studere litteratur fra lande som Amerika, Sydafrika, Storbritannien, Skotland, Irland og Canada. Studerende kan studere og sammenligne nutidige og historiske litterære tekster. Programmet kan tilbyde klasser i sprog, litterære studier, lingvistik og kulturstudier. Derudover kan deltagerne også tage kurser i retorik, komposition og skrift. Nogle gymnasier tillader deltagerne at studere i udlandet. Studerende fordyber sig i kulturen i engelsktalende lande.

Studerende, der forfølger en bachelor i engelsk studier erhverver en stærk færdighed inden for kreativitet, analyse og kommunikation. Disse kombinerede færdigheder kan hjælpe dem med at finde lønnet beskæftigelse og berige deres personlige liv.

Omkostningerne ved at opnå en bachelor i engelsk studier varierer fra college til college. Forsker skolerne, hvis interessen kan være til stor gavn. Studerende skal vælge en, der passer til deres akademiske og karriere mål.

Professionelle karriere er typisk rigelige for kandidater med en bachelor i engelsk studier. De kan finde arbejde på traditionelle områder som undervisning i private eller offentlige uddannelsesinstitutioner. Derudover er der beskæftigelsesmuligheder indenfor skrivning, journalistik og udgivelse. Der er forskellige karriereveje, der er ikke-traditionelle. For eksempel er der kandidater, der etablerer karriere inden for marketing, PR, reklame og handling. En bachelorgrad i engelske studier åbner døre til en bred vifte af erhverv.

Du kan få en bachelor i engelsk studier fra overalt i verden ved at tilmelde dig online-klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.