Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Miljø og sundhed 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Miljøvidenskab
 • Miljø og sundhed
Studieområde
 • Miljøvidenskab (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Miljø og sundhed

  Mange individer vælger en Bachelor i Environmental Health program, fordi det omfatter en række forskellige discipliner. Denne grad forbereder de studerende til de tekniske og faglige krav karriere, der er dedikeret til beskyttelse af menneskers sundhed og miljøet.

  Hvad er en Bachelor i Environmental Health? Graden er for studerende, der planlægger at forfølge en karriere i bioterrorisme, miljøbestemmelser, risikovurdering, toksikologi og forskning. Der lægges vægt på at opbygge og styrke et solidt videnskabeligt grundlag. Program deltagerne er aktivt involveret med den overordnede miljøkvalitet i et fællesskab og forebyggelse af sygdomme forbundet med miljømæssige faktorer. Eleverne lærer også effektive metoder til at analysere, evaluere, kontrollere og eliminere sundhedsrisici og tilknyttede skadelige risici.

  Disse programmer og undersøgelser er til gavn for dem, der ønsker at enten gøre karriere eller lære på et højere uddannelsesniveau.Kurserne kan variere, men center primært om grundlæggende videnskaber, adfærdsmæssige og samfundsfag, litteratur, humaniora og matematik. Kursusaktiviteter omfatter kemi, biologi, geologi og fysik.

  Institutioner har varierende omkostninger for dette program, som tager tre til fire år at gennemføre. Enhver interesseret i at tjene deres grad bør kontakte bestemte gymnasier om kursusafgifter og registreringsomkostninger og sikre, at programmet opfylder deres mål.

  Efter en person opnår en miljømæssig sundhed grad, kan de finde arbejde i en række karriere. Jobmuligheder er rigeligt, herunder arbejde for offentlige institutioner, miljømæssige konsulentfirmaer, private industri og non-profit virksomheder. Kandidater er forberedt til erhverv såsom miljøorganisationer sundhed specialister, arbejdssikkerhed specialister og industrielle Tandplejere.I disse kapaciteter, enkeltpersoner er ansvarlige for konsultation, uddannelse og håndhævelse vedrørende lokale, statslige og føderale regler, love og regler.

  Interesserede personer bør tage de væsentlige skridt i retning af at nå deres grad i miljø og sundhed. Vores omfattende database er et ideelt udgangspunkt for de studerende at begynde at udforske deres valg, både geografisk og uddannelsesmæssigt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.