Keystone logo

60 Bachelor Programmer i Erhverv og økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Bachelor
 • Erhverv og økonomi
Studieområde
 • Økonomi (60)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Erhverv og økonomi

  En uddannelse i erhvervslivet og økonomi giver de studerende med viden om de grundlæggende principper for økonomi, og hvordan de påvirker den internationale finansverden, offentlige politikker og virksomhedsledelse. Kandidater er forberedt til avancerede uddannelser eller karriere i mange forretningsmæssige og finansielle industri områder, samt statslige og almennyttige organisationer.

  Hvad er en Bachelor i Business and Economics? Den bachelor business og økonomi grad giver de studerende en bred fundament økonomi begreber og deres ansøgninger til Erhverv og Finans. Studerende vil lære begreberne produktion, forsyning og forbrug påvirker global forretning og offentlige relationer og internationale finansielle markeder, samt individuelle virksomheder og samfund. Program deltagere undersøgelse bank, corporate finance, investeringer og værdipapirer, samt økonomisk analyse. Studerende kan koncentrere deres kursusaktiviteter mod deres interesser eller karrieremål.Fagområder inden for programmet omfatter økonometri, private equity og hedge fond investeringer, international finansiering og business administration.

  Studerende drage fordel af erhvervslivet og økonomi uddannelsen på mange måder. Ud over at lære analytiske og kvalitative tilgange til at løse de økonomiske problemer, deltagerne få en forståelse af, hvordan konjunkturerne påvirker beslutninger inden for virksomhederne.

  Program struktur og længde variere afhængigt af universitetet, og som et resultat, samlede omkostninger varierer på tværs af institutioner. De fleste bacheloruddannelser kræver tre til fire år studier. Interesserede studerende skal forskerskoler at få en klar vision om tid og undervisning investering for de enkelte programmer.

  Kandidater i besiddelse af en betydelig viden og dygtighed sæt, der er værdifuldt i næsten enhver virksomhed eller finansiering indstilling.En virksomhed og økonomi grad er værdifuldt i bank og finans, investeringsselskaber, virksomhedsledelse og internationale udviklingsprojekter. Kandidater er også forberedt til positioner i offentlige og almennyttige organisationer, der kræver økonomisk analyse og finansielle lederevner. Mange studerende forfølge denne bachelor-grad for at kvalificere sig til postgraduate uddannelser specialiserede områder som økonometri eller MBA.

  Studerende kan finde en egnet institution ved at søge i vores omfattende database af skolerne til at sammenligne kursusaktiviteter og områder af koncentration til deres karrieremål. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.