Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Bachelor i Europæisk virksomhed 2023

1 Bachelor Programmer i Europæisk virksomhed 2023

overview

En bachelorgrad er ofte standard for indrejse i en række forskellige beskæftigelsesmæssige situationer. Det er også det første skridt mod deltagelse i kandidatuddannelser. I de fleste tilfælde er denne grad kræver omkring fire års arbejde og i alt 120 point semester. Mange af de kurser inden for en bacheloruddannelse falder ind under paraplyen af ​​almen uddannelse, mens de resterende kurser tage et nærmere kig på de emner, der er nødvendige for den valgte karriere.

&nbsp

Hvad er en Bachelor i European Business? Den europæiske business program tilbyder et godt afrundet undersøgelse af erhvervslivet i europæisk sammenhæng. Studerende typisk dykke ned i emner som grundlæggende business management, erhvervsret, international business, EU-institutioner, globale kilder, international logistik, og i nogle tilfælde et andet sprog. Disse kurser er designet til at forberede de studerende med interaktive og innovative business-færdigheder er relevante for europæiske forretningsmetoder.

&nbsp

Nogle bacheloruddannelser på dette område kan tilbyde en division af tid brugt i forskellige lande. Praktikophold og andre arbejde placeringsmuligheder udbydes af en række forskellige skoler. Når de almindelige klasser er afsluttet, studerende i dette program har en vis fleksibilitet, så de kan begynde at finpudse deres færdigheder i en bestemt branche. Ved eksamen, har disse elever også været udsat for vigtige forretningsforbindelser gennem instruktører og andre fagfolk.

&nbsp

Omkostningerne ved at deltage i en af ​​disse programmer kan variere fra den ene skole til den anden. Dette er især tilfældet, når skoler på tværs af landegrænser sammenlignes. For nøjagtig undervisning og gebyr oplysninger, bør potentielle studerende kontakte skoler valg direkte.

&nbsp

Kandidater har ofte studeret, og måske arbejdet i et par forskellige lande og har haft eksponering til en række sprog.Dette sætter kandidater i stand til at søge konkurrencedygtige jobmuligheder. Med faglige kvalifikationer, som er anerkendt i flere lande, kan kandidater finde job med globale selskaber og virksomheder over hele verden. Mange kandidater specifikt søge stillinger, der tillader dem at være internationalt mobile. Stillingsbetegnelser kan omfatte personalechef, projektleder, junior konsulent og assistent revisor.

&nbsp

Hvis du er interesseret i denne studieforløb, tage et kig på mulighederne i programmet notering. Skolerne er opført med bly former for din bekvemmelighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Handelsstudier
  • Internationale Business
  • Europæisk virksomhed
fields_of_study
  • Handelsstudier (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study