4 Fødevareteknologi programs found
Filtre
- Bachelor
- Naturvidenskabelig bachelor
- BA
- BBA
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Fødevareteknologi
4 Fødevareteknologi programs found
Filtre
Udvalgte
University of Parma
Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier
- Parma, Italien
Bachelor
Fuldtid, Deltid
3 år
Blandet, På campus
Italiensk
Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i forretnings-, miljø- og naturressourcestyring i landbrugsfødevaresektoren. Denne professionelle profil er i tråd med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa."
Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor i fødevarer og -teknologi
- Reggio Calabria, Italien
Bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Fødevarevidenskab og teknologier
Al-Quds University
Fødevareteknik
- Abu Dis, Palæstina
Bachelor
På campus
Avestan
Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
BSc (Hons) grad i fødevareteknologi
- Antrim, Det Forenede Kongerige
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
Honours Degree in Food Technology, valideret af Ulster University, er designet til at udstyre kandidater med viden og færdigheder til at komme ind i en konkurrencedygtig global fødevareforarbejdningsindustri.
Populær type af akademisk grad
Populær uddannelsestype
Populære steder
Bachelor Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Fødevareteknologi
Hvis du træffer beslutningen om at fortsætte dine studier for at komme ind i et bestemt karrierefelt eller bare ønsker at fortsætte med at lære, kan du ved afslutningen af et standard studieforløb opnå en bachelorgrad. En alsidig grad, kravet om en bachelor er ved at blive mere og mere udbredt i mange erhverv.
Har du altid spekuleret på, hvordan mad og drikkevarer er skabt? En grad i kulinarisk teknologi er det rigtige felt at sætte din lidenskab til at bruge. Hvad er en bachelor i mad og drikkevare teknologi? Det er en spændende mulighed for potentielt at møde og positivt påvirke verdens ernæringsbehov. I dette program kan du ikke kun lære videnskaben bag oprettelsen af mad og drikkevarer, du kan lære om miljøpåvirkningerne og kombinere videnskab med en stærk læseplan i business management.
Du kan lære færdigheder, der kan bære dig gennem en vellykket karriere og et rigt og afbalanceret liv. Ud over potentiel laboratoriedatabearbejdning og landbrugsindustriuddannelse kan du også komme til at forstå ernæring på en måde, der kan forbedre dit liv og sundhed, og det, der er væsentligt for dem omkring dig.
Når du forfølger en bachelorgrad, afhænger udgifterne til din uddannelse af visse faktorer. Disse omfatter det land og den region, hvor du går i skole, den angivne undervisning skitseret, og antallet af år du går i skole.
Efter eksamen er eleverne typisk bevæbnet med viden og erfaring for at komme ind på et meningsfuldt og spændende felt. Du har muligvis mulighed for at arbejde som kok, fødevareingeniør eller ernæringsekspert, udvikle mad og drikkevarer, der er centreret om en behagelig og sund ernæring, der også er sikker og bæredygtig. Dine færdigheder kan også forberede dig til hjælperoller, herunder proces- og udstyrsudviklingsleder, kvalitetssikringsingeniør og marketingdirektør.
Når du tjener en bachelor i mad og drikkevare teknologi, er verden dit klasseværelse. Du kan have en række uddannelsesmæssige muligheder, såsom on-campus og online klasser, eller endda en hybrid kombination af begge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.