Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Anlægsforvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • Ejendom
 • Anlægsforvaltning
Studieområde
 • Handelsstudier (5)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Anlægsforvaltning

  En bachelor er normalt den første grad erhvervet i en studerendes akademiske karriere. Programmer som regel give en generel college uddannelse samt avanceret viden og færdigheder i et udvalgt speciale område. Graden kan bruges til indgangen til en ønsket erhverv eller til at lægge grunden til yderligere undersøgelse på kandidatniveau.

  &nbsp

  Hvad er en bachelor i Facility Management? Facility managers overvåge funktioner et fysisk miljø ved at koordinere organisationens supporttjenester. De kontroller gæster og arbejdstagere er komfortable, så forretningsaktiviteter kan forløbe glat. Curriculum centre på forståelse behov anlæg ejere og lejere samt integrering af teknologi, processer og servicepersonale at opfylde disse behov. Generelle business undersøgelser kombineres med uddannelse i byggesystemer.Kurserne kan omfatte facility management principper, projektledelse, ejendom planlægning og udvikling, statistik, økonomi og HVACR systemer (varme, ventilation, luftkonditionering og køling).

  &nbsp

  Udbytte af programmet omfatter udvikling af kritisk tænkning og problemløsning evner. Disse lederevner kan bruges til at opnå vigtige mål og forbedre livskvaliteten.

  &nbsp

  Omkostningerne ved at forfølge en bachelor i Facility Management varierer fra skole til en anden afhængig af placering og pensum krav. Muligheder er til rådighed på globalt plan. Eleverne skal forske deres muligheder og vælge det valg, der bedst opfylder deres behov og mål.

  &nbsp

  Kandidater kan forvente en lys udsigter til en karriere inden for området. Virksomheder, hospitaler, lufthavne, hoteller og begivenhedsrige steder alle har brug for kvalificerede fagfolk til at koordinere tjenester til deres lokaler.Sample job omfatter direktør eller planner af byggeteknikker, facility manager eller direktør, og administrativ service manager. Færdigheder kan også anvendes på arbejdspladser i tilknyttede lederstillinger som arkitektoniske og byggeri planner eller systemanalytiker. Yderligere lederstillinger findes i catering, rengøring og sikkerhedsorganisationer. Kandidater kan ønske at anvende deres viden og færdigheder til at starte deres egne servicevirksomheder.

  &nbsp

  Tag det første skridt mod en spændende og udfordrende karriere. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.