Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Bachelor i Familiepsykologi 2023

8 Bachelor Programmer i Familiepsykologi 2023

overview

Hvad er familiepsykologi?
Familiepsykologi er den videnskabelige undersøgelse af familiedynamikken og den måde, som familier interagerer med hinanden på. Den fokuserer på, hvordan familier fungerer med hensyn til deres relationer, kommunikation og overordnede struktur. Familiepsykologer arbejder på at forstå, hvordan familier interagerer, og hvordan de kan forbedre deres forhold. De arbejder også for at hjælpe familier i krisetider, f.eks. ved skilsmisse eller dødsfald. Familiepsykologer arbejder også med børn og unge for at hjælpe dem med at håndtere familieproblemer. De kan arbejde med forældre for at lære dem effektive forældrefærdigheder eller hjælpe familier med at håndtere vanskelige problemer som f.eks. stofmisbrug eller vold i hjemmet. familiepsykologer kan også tilbyde terapi til familier, der gennemgår en vanskelig tid.

Hvad kan jeg lave med en uddannelse i familiepsykologi?
En uddannelse i familiepsykologi kan føre til en karriere inden for forskning, undervisning eller klinisk praksis. Familiepsykologer kan arbejde på hospitaler, klinikker, i private praksis eller i forskningslaboratorier. De kan også arbejde i skoler, offentlige myndigheder eller organisationer, der tilbyder tjenester til familier. Mange familiepsykologer vælger også at gøre karriere inden for uddannelse eller offentlig politik.

Forskellige typer familiepsykologiuddannelser
En bachelorgrad i familiepsykologi tager typisk fire år at gennemføre. I løbet af din uddannelse vil du tage kurser om emner som familiedynamik, menneskelig udvikling og kommunikation. Du vil også få mulighed for at deltage i praktik eller praktikophold i marken. En kandidatgrad i familiepsykologi tager typisk to til tre år at gennemføre. I løbet af din uddannelse vil du tage avancerede kurser om emner som psykopatologi, vurdering og intervention. Du får også mulighed for at foretage forskning og skrive en afhandling. En ph.d.-grad i familiepsykologi forbereder dig til en karriere inden for forskning eller klinisk praksis. I løbet af din uddannelse vil du tage avancerede kurser om emner som psykopatologi, vurdering og intervention.

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Sundhedspleje
  • Psykisk sundhedspleje
  • Psykologi
fields_of_study
  • Sundhedspleje (8)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format