Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 49 Bachelor i Filmproduktion 2023

49 Bachelor Programmer i Filmproduktion 2023

overview

Bacheloruddannelserne er designet til at uddanne velafrundede studerende, der er i stand til at forfølge mere avancerede uddannelser eller karrierestillinger. Mange grad planer er udformet til færdiggørelse i fire år eller færre.

Hvad er en bachelor i filmskabelse? Studerende med denne grad planlægger ofte at dykke ind i den spændende industri inden for filmskabelse, mens de lærer praktiske færdigheder og opnår oplevelse i virkeligheden. Screenwriting, skærmkultur, sæt bygning, skærmproduktion og dekoration er nogle af de mest almindelige fokusområder, men eleverne får ofte mulighed for at kombinere valgfag, så de passer til deres unikke karrieremål. Ud over strenge teknikklasser modtager indehavere af denne grad typisk en forskelligartet uddannelse i filosofier og historie med filmskabelse. Til slut giver de fleste gradplaner af denne type eleverne mulighed for at deltage i en fuldfilmproduktion, som senere kan bruges som en del af den studerendes faglige portefølje.

Filmmaking elevernes mest relevante evner omfatter oftest driften af ​​filmmaskiner, ledelse og oprettelse af filmsæt og kapaciteten til multitasking i et high stakes-miljø med konkurrerende personligheder. Disse færdigheder kan placere eleverne for avancerede karriere og hjælpe dem med at udvikle større interpersonelle relationer.

Gebyrplaner for at opnå en bachelorgrad varierer mellem universiteter og kan ændres baseret på faktorer som studentbolig og universitetets placering. De fleste universiteter har dedikeret indlæggelse personale til at bistå med finansielle henvendelser og kan kontaktes til elevens bekvemmelighed for mere information.

Film- og underholdningsindustrien er fortsat spændende muligheder for kandidater med en bachelor i filmskabelse. Når de ikke arbejder direkte inden for film, kan kandidater finde stillinger i uddannelsesinstitutioner, kunststudier, spilstudier og reklamevirksomheder. Direktører, filmproducenter, skribenter, broadcast-ingeniører og filmforskere er alle populære karriereveje med denne grad, selv om mange kandidater har fundet tilfredsstillende karriere som reklamedirektører og produktionsassistenter.

De fleste programmer, der tilbyder en bachelor i filmskabelse, indebærer stor praktisk erfaring og kræver således, at eleverne deltager på campusklasser for hele eller en del af deres uddannelsesplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Filmvidenskab
  • Filmproduktion
fields_of_study
  • Journalistik og massekommunikation (49)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format