Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Filosofi, politik og økonomi (PPE) 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Samfundsvidenskab
 • Filosofi, politik og økonomi (PPE)
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (12)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Samfundsvidenskab Filosofi, politik og økonomi (PPE)

  En bachelorgrad kan opnås, efter at eleverne med succes har gennemført ca. 120 kredit timer for både generaliserede kerneklasser og større specifikke kurser. Denne grad tager normalt otte semester at fuldføre med en fuldtidsplan og hjælper med at give de studerende de nødvendige færdigheder til deres valgte karriereområder.

  Hvad er en bachelor i PPE? PPE er kort for politik, filosofi og økonomi, tre ret specifikke områder, der interagerer tæt sammen med hinanden. Dette program beder eleverne til at studere hver af disse discipliner til en vis grad, men vil typisk involvere eleverne at vælge en af ​​de tre muligheder som en major efter en vis periode. Studerende begynder normalt at lære grundlæggende temaer og metoder involveret i hvert studieområde. Derefter kan de begynde at opbygge en konkret, omsættelig færdighed gennem kurser som statsvidenskabsstudier, diplomati og konfliktløsning. De sidste kurser afhænger af hvilken af ​​de tre ruter deltagerne beslutter at tage.

  Studerende må forvente at finpudse deres kommunikationsfærdigheder til et fint punkt under deres studier på dette område, hvilket kan hjælpe dem med at få bedre forbindelse med andre både hjemme og på arbejdspladsen. Konfliktløsningskompetencer og et kendskab til fællesskabspolitikken tjener også til at øge både hjemmeliv og karriereudvikling.

  Omkostningerne forbundet med at forfølge denne grad vil variere afhængigt af hvilken institution en studerende vælger at deltage i. Det er tilrådeligt for studerende at undersøge omkostningerne ved kurser i forskellige universiteter og værtslande, før de træffer deres endelige beslutninger om hvor de skal deltage.

  Fordi dette er sådan et varieret fagområde, er det grunden til, at studerende, der gennemfører deres uddannelser, kan støde på en lang række beskæftigelsesmuligheder ved indtræden af ​​arbejdsstyrken. Produktleder, datavidenskabsmand og iværksætter er alle stillinger indehavere af denne grad vil måske overveje Kandidater kan også kvalificere sig til job i socialt arbejde, reklame, undervisning, lov, journalistik og radio, bank og finans, politik og regnskab.

  Online kurser, internationale læringserfaringer og traditionelle lokale klasser er alle muligheder for moderne studerende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.