Keystone logo

27 Bachelor Programmer i Finans og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finans og økonomi
Studieområde
  • Økonomi (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Finans og økonomi

En bachelorgrad er en bachelor studieforløb, der er typisk tre til fire år lang med fokus på et bestemt område eller interesseområde. Studerende normalt tilbringer de første to år at færdiggøre generelle krav uddannelse, der kan oversætte til en komplementær mindreårig.

Du kan undre, hvad er en bachelor i Finance og Economics? Dette program udforsker emner som økonomi, international handel, økonomisk planlægning for selskaber med globale aktiviteter, og internationale monetære miljøer. Kursusaktiviteter kan omfatte makroøkonomiske principper, grundlæggende principper for virksomhedsfinansiering, strategisk ledelse, investeringer og porteføljestyring, og ledelsesmæssige regnskab. Målet er, at eleverne udvikler konceptuelle færdigheder til problemløsning, både som individer og som del af et team, der kombinerer matematiske teknikker med økonomisk intuition.

Fordele ved at tjene en finansiering og økonomi bachelorgrad omfatter honing mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, udvikling ivrige organisatoriske og lederegenskaber, og dyrke relationer. Det kan også være et springbræt til en ny finansiering eller økonomi karriere eller give en måde at komme videre på et nuværende job.

Omkostninger til bacheloruddannelser varierer mellem skoler, lande, og program længder. Kommende studerende opfordres til at kontakte Admissions Office af anlægget med det program, der interesserer dem at bestemme tilknyttede gebyrer.

Karriere for finans og økonomi kandidater kan spænde over en bred vifte af kvantitative, forskning-ledede industrier, såsom bank, corporate finance, forsikring og realkredit virksomheder, offentlige institutioner, uddannelse, erhvervsliv og private investeringsselskaber.Nogle personer finder beskæftigelse som data forskere, investeringsbanker, finansanalytikere, skat revisorbranchen, statistikere, managementkonsulenter, fast ejendom bedømmere, forvaltere og kvantitative analytikere. Andre kan beslutte at fortsætte deres uddannelse ved at anvende deres universitetsstudier mod en kandidatuddannelse.

Internationale institutioner tilbyder fjernundervisning moduler for at lette nem indskrivning og imødekomme behovene hos aktive fagfolk. For at finde den rigtige skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.