Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Bachelor i Finansiel analyse 2023

8 Bachelor Programmer i Finansiel analyse 2023

overview

En bachelor program er en tre- til fireårig uddannelse i et bestemt område. Halvdelen af ​​kursusaktiviteter typisk afsat til almen uddannelse, såsom videnskab, geologi og matematik. Eleverne er udsat for en række liberale kunst klasser, så de kan tilføje en mindre til deres grad, hvis det ønskes.

Du undrer dig måske, hvad er en bachelor i Finansiel Analyse? Dette program udstyrer de studerende med avancerede færdigheder i økonomisk og finansiel analyse, møblering dem med et godt grundlag for, hvordan økonomier og markeder fungerer. Målet er at give kandidater med en solid forståelse af den kommercielle erhvervsklima. Kursusaktiviteter varierer, men de fleste programmer omfatter klasser i corporate finance, makroøkonomi, personlige formue ledelse og computermodellering.

Bacheloruddannelser tilbyde de studerende mange faglige og personlige fordele.Ud over en stigning i løn, de fleste studerende har tendens til at udvikle enestående mundtlig og skriftlig kommunikation, interpersonelle talenter, og organisatoriske færdigheder.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene en bachelorgrad variere afhængigt, blandt andre faktorer, om placeringen af ​​institutionen. Eleverne bør kontakte specifikke skoler, der interesserer dem at bestemme tilmeldinger gebyrer og undervisning omkostninger.

Optjening en bachelor-grad i finansiel analyse kan åbne døren for mange karriereforløb i investment banking, økonomi, regnskab, finansiel planlægning, og mere. Nogle kandidater rådgiver erhvervslivet om stigende overskud og reducere engagementer med finansielle risici. Andre hjælper private equity klienter dyrke deres investeringsporteføljer. Mange vælger at blive politiske rådgivere, der bistår de statslige organer at træffe bedre valg for job, økonomi, offentlig transport, eller bolig.Studerende kan også vælge at fremskynde deres karriere ved at blive en revisor, revisor eller børsmægler.

Mange internationale muligheder og internet-baserede programmer er tilgængelige til at give fleksible og praktiske klasser, der tilgodeser de aktive liv travle professionelle. At komme i gang med et kursus, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansiel analyse
fields_of_study
  • Økonomi (8)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format