Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Økonomi Finans Finansiel matematik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansiel matematik
Studieområde
  • Økonomi (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Finans Finansiel matematik

Optjening en Bachelor i Financial Matematik er en ideel mulighed for motiverede individer, der er interesseret i kombinationen af ​​matematik, statistik, finansielle analyser og økonomiske teorier. Denne voksende felt giver kandidater til at udforske investeringer, risikostyring og adfærd.

En person med en interesse i matematik uddannelser ofte ønsker at vide, hvad der er en Bachelor i finansielle matematik? Finansielle matematik er et voksende felt, der kræver kendskab til en stadig mere teknisk karakter. Den akademiske program indebærer matematisk, beregningsmæssige, forretning og økonomiske undersøgelser. Studerende, der afslutter denne bachelor-grad program er parat til at begynde en karriere i regeringen, markedsføring, finansiering og meget mere.

De klasser, der opfylder matematik uddannelsen finansielle forberede de studerende til en karriere eller videregående uddannelse. Indstillinger for graden fokus kan omfatte statistikker og data analyse.Den dybtgående kurser giver muligheder for studerende til at identificere personlige evner og udvikle færdigheder inden for deres valgte fagområde.

De nationale og internationale institutioner har hver deres egne omkostninger for deres kurser, og beløbene varierer meget. En individuel interesseret i at søge at indtaste en finansiel matematik uddannelsen bør kontakte de specifikke institutioner til at lære de tilknyttede omkostninger.

Ved afslutningen af ​​en finansiel matematik bachelor-grad program, kan en person være i stand til at finde arbejde som analytiker, risikostyring modeler, statistiker eller data analytiker i en række områder. Disse kan omfatte arenaer såsom Wall Street, føderale regering, markedsføring eller sundhedspleje, at nævne nogle få. Faktisk næsten alle områder har brug for statistikere og data analytikere. For eksempel i landbruget kan statistikere analysere resultaterne af planteforsøg eller fortolke data.

Vores omfattende database giver et udgangspunkt for dem, der er interesseret i at få en grad i finansielle matematik. Der er mange forskellige uddannelses- og geografiske muligheder, der gør det praktisk at indstille processen i gang. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.