Keystone logo

10 Bachelor Programmer i Finansiel planlægning 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Finans
 • Finansiel planlægning
Studieområde
 • Økonomi (10)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Finansiel planlægning

  De fleste mennesker, der arbejder på fuld tid forsøger at afsætte nogle penge til alderdommen. Ved at tjene en Bachelor i Finansiel Rådgivning, kan du hjælpe alle slags mennesker skaber en økonomisk stabil fremtid for sig selv efter pensionering.

  Hvad er en Bachelor i Financial Planning? Uddannelsen fokuserer på grundlæggende principper for finansiering og vellykkede investeringsstrategier. Eleverne lærer at planlægge en økonomisk stabil fremtid. Kurser tendens til at fokusere på de grundlæggende principper for finansiering og investering samt beskatning, ejendom planlægning, pensionering planlægning, analyse regnskab, risikostyring og mere. Undersøgelser normalt tager omkring fire år at gennemføre, og mange uddannelser kan udfyldes online.

  Der er flere fordele ved at lære mere om finansiel planlægning, herunder at kunne bedre styre din personlige økonomiske fremtid.Planlægning for pensionering og mere er en stor del af livet, og med denne grad, får du at hjælpe andre gøre smart finansielle valg for fremtiden.

  Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad i finansielle planlægning varierer meget afhængig af institutionen er vært for programmet, og længden af ​​studiet. Deltage i klasser på campus kan komme med en anden pris end deltage klasser online. Hvis du vil vide mere om alle de omkostninger, der er forbundet med dit program, skal du forske i skole efter eget valg omhyggeligt.

  For det meste, tjener en Bachelor i Financial Planning kvalificerer kandidater til at blive finansielle planlæggere, forudsat at de opnå certificering til at blive en Certified Financial Planner (CFP). Denne type opgave forventes at have vækst hurtigere end landsgennemsnittet i USA gennem året 2020. Kandidater i denne type program kan også forfølge postgraduate grader i endnu højere betalende finansielle positioner.

  Da mange finansielle planlægning programmer er tilgængelige helt online, er det let at udfylde og indsende ansøgninger over internettet. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.