Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Bachelor i Finansteknologi 2023/2024

6 Bachelor Programmer i Finansteknologi 2023/2024

Oversigt

Et bacheloruddannelsen udstyrer de studerende med et godt afrundet bachelor uddannelse i et bestemt område. To af de fire års studier fokus på liberale kunst kurser, såsom engelsk, videnskab og matematik.

Hvad er en Bachelor i Financial Engineering? Dette program giver de studerende med en baggrund i at løse komplekse økonomiske problemer på tværs af flere discipliner, såsom bank-, offentlige institutioner, og teknik. Ved hjælp af principperne for anvendt matematik, programmet giver de studerende et indgående kendskab til finansieringsteknik ved problemfrit at integrere undersøgelser fra forskellige komplementære områder for at skabe et dynamisk forløb. Kursusaktiviteter omfatter typisk beslutning modellering, corporate finance, statistik, datalogi, og økonometri.

Optjening en bachelorgrad kan resultere i en øget løn eller karriere potentiale.Eleverne modtager mange faglige og personlige fordele, såsom problemløsning, beslutningstagning, og interpersonelle kommunikationsevner.

Degree omkostninger varierer baseret på længden af ​​programmet, placeringen, og skolen. Hvis du er interesseret i et bestemt institution, bør du kontakte indlæggelser kontor og anmode om mere information om studieafgifter og indskrivningsgebyrer. Stipendier kan være til rådighed til at udligne nogle omkostninger.

Kandidater i dette program kan finde en lys udsigter for en karriere på dette hastigt voksende industri. Studerende kan finde en enorm mængde af fluiditet i finanssektoren karriere udnytte deres overførbare færdigheder såsom kvantitative udviklere, hedgefond porteføljeforvaltere, investeringsbanker og algoritmiske handlende. Der er interesseret i den offentlige politik kan overveje at arbejde for offentlige institutioner, udvikling af føderale og statslige finansielle politikker eller udføre forskning. Nogle vælger at forfølge en avanceret kandidatgrad.

En lang række internationale muligheder findes for bachelor uddannelser. Online-programmer er en fleksibel og bekvem måde at komme i gang, især for dem i fjerntliggende områder med begrænset adgang til en facilitet. For at finde ud af mere information, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • Finansteknologi
Studieområde
  • Økonomi (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat