Keystone logo

1 Bachelor Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesprogrammer Finansstyring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ledelsesstudier
  • Ledelsesprogrammer
  • Finansstyring
Studieområde
  • Ledelsesstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Popular locations

Bachelor Programmer i Ledelsesstudier Ledelsesprogrammer Finansstyring

Den bacheloruddannelsen repræsenterer det højeste niveau bachelor-grad eller certificering tilbydes i de fleste områder. Det er generelt tages for en af ​​to grunde: enten den studerende søger en karriere i marken og ønsker at indtaste det med en omfattende baggrund viden på området historie og vidensbase, eller den studerende søger at fuldføre en bachelor-grad som en del af en større stræben for en kandidatgrad.

Hvad er en bachelor i Executive Finance? Det er en bachelor program specielt designet til at vejlede studerende, der søger at komme ind i erhvervslivet i udøvende roller ved at give dem økonomisk viden designet til at maksimere deres evne til at træffe fornuftige domme, der vejleder virksomheder mod maksimal rentabilitet. Det tager typisk fire til fem år af fuldtidsstudier at fuldføre, og det indeholder både generelle forretningsmæssige kurser som ledelse og specifikke kurser i økonomi fra perspektivet af arbejder ledere.

Fordelene ved at tjene en bachelor i Executive Finance er bedre forberedelse til den finansielle beslutningstagning på koncernniveau og mere specifik uddannelse i ledelse og ledende roller, end man ville finde i en almindelig forretning grad.

Omkostninger til en grad varierer en del afhængigt af en institutions placering og struktur, men generelt, de matcher omkostningerne ved at deltage i skole for andre programmer. Consult potentielle skoler grundlæggende studieafgifter profiler for mere information.

Studerende, der opnår en bachelor i Executive Finance tendens til at arbejde i virksomhedernes holdninger, ind i arbejdsstyrken i ledende roller eller i roller designet til at vejlede en mod en eventuel udøvende placering. De arbejder også i rådgivning positioner, der tilbyder uden indsigt til virksomheder, der har brug for vejledning med deres finanser.

Online bachelor uddannelser i executive finansiering er bredt tilgængelige fra de samme skoler, der tilbyder deres i-sæde alternativer.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.